Hovudside

Takvindu Protection Fra Hail Damage

by Walther

Takvindu Protection Fra Hail Damage

Et takvindu kan sterkt skadet fra innflytelse. Selv om glasset er vanligvis herdet for å forhindre knuste, kan en hard kraft treffer panelet gi sprekkdannelse og nødvendig takvindu erstatning. En av de vanligste årsakene til denne type påvirkning er hagl, som er nedbør som fryser inn solide klumper av is før faller fra himmelen. Hagl kan være så liten som en stein eller større enn en tennisball. Beskytte et takvindu mot hagl skade krever forberedelse og en bevissthet om værmønstre.

Bruksanvisning


•  Bruk glass i ditt takvindu som er forsterket slik at det er spesielt designet for å tåle hagl, hvis mulig. Mange bedrifter annonserer hagl sikre ruter som er mer slitesterk enn vanlig vindusglass. De er ofte belagt i silikon for å forbedre sin slagfasthet.

•  Observer værmeldinger så du er klar over når hagl er forventet. Dette gir deg forhåndsvarsel, slik at du kan være fullt forberedt når hagl kommer.

•  Fest en presenning over takvindu når hagl kalles for å gi en ekstra barriere som kan bidra til å forhindre glasset sprekker hvis den blir truffet av hagl.

•  Fjern presenning når stormen er over.