Hovudside

Tropiske Vivarium Planter

by Walther

Tropiske Vivarium Planter

En tropisk vivarium er et terrarium utformet for å holde dyr samt planter. Mange planter fra hele verden kan lett vokse i et tropisk vivarium å opprettholde et sunt miljø for eksotiske kjæledyr og legge til farge og interesse til innendørs boareal.

Typer


Planter som vokser i den varme, fuktige miljøet i tropene kommer i mange forskjellige former, størrelser og farger. Epifytter har spinkle røtter som vokser på andre planter og gjør imponerende tilskudd til en tropisk vivarium. En rekke arter av bromeliads, afrikanske fioler, kjøttetende planter og orkideer trives i tropiske Vivarium og gi ly for tropiske dyr.

Funksjon


I tillegg til å gi farge til din vivarium, mange tropiske planter også bidra til å opprettholde den biotiske integritet mikromiljøet. Planter raskt filtrere ut næringsstoffer som fosfor, ammoniakk og nitritt fra miljøet, holde planter og dyr sunt i vivarium.

Omsorg


Tropiske Vivarium planter trenger et miljø som etterligner sine egne for å vokse sunt. Gi planter med en kunstig vokse lys og misting dem regelmessig med en sprayflaske eller misting system holder tropiske Vivarium planter levende.