Hovudside

Hjem Utbedring to Kill Flying Termitter

by Walther

Flying termitter er den bevingede livsfase av den felles termitt. Den flygende termitt er en del av insekt reproduksjon syklus. De søker også nye koloni steder i denne fasen av livet. Ved å følge den flygende termitt, kan huseiere finne gamle kolonier og muligens nye steder insekter forsøker å hjemsøke.

Identifisere Flying Termitter


Flyr termitter og flygende maur er ofte forvekslet for hverandre. Flygende maur har en kropp består av tre segmenter, mens termitter har en todelt kropp. Termitter har også jevnt store vinger, mens maur har en stor og lite sett med vinger.

Hvis det blir funnet flyr termitter innendørs kan det være en indikasjon på en termitt infestation i noen del av hjemmet.

Huseiere vil også tidvis finne vinger i stedet for insekt kropp. Den flygende termitt drops sine vinger etter parring, og hunnene deretter forsøke å grave i jorda for å legge sine egg.

Utrydde Flying Termitter


Termitter er tiltrukket av lys så en bug zapper fungerer effektivt i å drepe den flygende termitt. Det er best å plassere bug zapper vekk fra hjemmet og til å holde lys rundt huset til et minimum i den tiden termitter svermer for å unngå å tiltrekke dem til hjemmet.

Flyr termitter har en forventet levealder på bare noen få dager, og vanligvis sverme en gang eller to ganger i året. De er ikke skadelig, men hvis de flygende termitter finne og danne en koloni i et hjem kan det gjøre mye skade.

Spore Flying Termitter


Se etter mud rør eller gjørmespor hvor insektene er gravende i bakken. Dette er sannsynlig å bli funnet i områder som er mørkt og fuktig, og har tilgang til tre. Hvis disse blir oppdaget, underrette en skadedyrbekjempelse profesjonell for å vurdere situasjonen.