Hovudside

Gasslukt Fjerning

by Walther

Gassutslipp kan legge igjen en stinkende problem i klær og tepper. Lukten av bensin er ikke bare et irriterende problem; det kan også være farlig. Langvarig eksponering for bensindamp er svært giftig for kroppen, og hvis det er en lukt er det også gass som er brennbart. Hvis du lukter bensin sørge for å fjerne det raskt.

Kitty Kull


Fjern bensin søl umiddelbart ved hjelp av kattesand, som er en stor absorberende materiale. Spread kattunge søppel over en siste spill å rydde opp så mye væske som mulig. Forlate pus kull der for en dag og deretter bruke en støvsuger for å fjerne det. Kitty kullet har også lukt-kampene ingredienser som bidrar til å fjerne bensin lukter. Hvis du etter den første søknaden lukt ikke er borte, gjelder pus kull for andre gang å følge samme prosedyre.

Vanilje


Bruk vanilje å fjerne bensin lukt danner huden. Bland noen dråper vaniljeekstrakt med varmt vann. Når ingrediensene er blandet, gni blandingen på deler av kroppen som utviser lukt. Vanilje bør fjerne lukten. Hvis lukten ikke er borte etter den første søknaden prøve en andre eller tredje. Sitron kan også benyttes på samme måte for å fjerne bensin lukter. Den høye sitronsyre i sitron bidrar til å fjerne lukten samt eventuelle død hud som kan holde lukt med den.

Natron og eddik


Bruk en blanding av natron og eddik til gulv og tepper for å fjerne lukten av bensinsøl. I en bolle med varmt vann blanding i litt natron. Påfør eddik til bensin søl. Tørk området der eddik har blitt brukt med en gammel fille eller en støvsuger. Når området er tørr, bruker natron og vann blanding. Igjen tørke området. Bensin lukt bør fjernes når alt er tørket. Påfør en gang hvis det er nødvendig.