Hovudside

Slik fjerner gammel maling Fra Wood

by Walther

Maling kan være en sta substans å fjerne når den er tørket på en overflate. Maling har en tendens til å binde sterkt til tre flater. Det er mulig, men med de riktige produktene, for å fjerne gammel maling fra tre. Disse produktene omfatter en kjemisk malingsfjerner, som bidrar til å fjerne malingen ved å bryte ned komponentene i malingen, noe som gjør det mykt og lett flyttbar. Gamle møbler laget av tre kan bli et helt nytt møbel ved stryking av den gamle malingen og bruke en ny pels og farge.

Bruksanvisning


•  Bruk gummihansker og beskyttelsesbriller for å beskytte deg selv i løpet av prosessen.

•  Legg et tykt lag av kjemiske malingsfjerner på en stor pensel og anvende den kjemiske lag på malingen, som er på overflaten av treet. Påfør stripperen på små deler av veden på en gang. Plasser stripper i sprekkene i treverket i tillegg. La stripper sitte på veden for tiden informert av stripper produktets produsent.

•  Skrap av malingen med en plast kitt knife.The maling bør mykes opp av stripperen. Utnytte en tannpirker for å fjerne gammel maling funnet i tre sprekker. Kaste bort maling rusk i søpla. Påfør et andre strøk med maling stripper på tre og gjenta hvis alle malingen ikke ble fjernet.

•  Tørk veden ned ved hjelp av en hånd håndkle fuktet med varmt vann. Dette vil fjerne overflødig maling fortsatt gjenstår.

•  Plasser en tre finisher på tre og buff ved hjelp av en hånd håndkle før veden er polert.