Hovudside

Hvordan erstatte en Huck Bolt

by Walther

Huck bolter eller momentbolter, blir brukt når en permanent tilkobling må gjøres mellom to komponenter i en høy vibrasjon miljø. Installert med en pneumatisk fastnøkkel, disse boltene er motstandsdyktige mot vibrasjon --- som uunngåelig løsner en standard mutter og bolt tilkobling. I noen tilfeller kan trenge en Huck bolt erstatter, men dette blir en vanskelig oppgave fordi by design disse er permanente tilkoblinger. Det er ingen standard måte å fjerne og erstatte Huck bolter, selv om boring dem ut er ofte den raskeste løsningen. Hvis du ønsker å erstatte en Huck bolt, en kort sekvens av trinn er alt som kreves.

Bruksanvisning


•  Ta på vernebriller. Tørk av Huck bolt med en fille slik at den er ren og tørr.

•  Plasser tuppen av et senter sparke inn nøyaktig midten av Huck bolt, fra mutteren siden av kontakten. Hold midten slår du rett og nøyaktig i midten av Huck bolt. Streik sentrum punsj kraftig med en hammer. Målet er å legge igjen en liten fordypning i midten av bolten, så slå hardt og gjenta ved behov.

•  Sett inn en liten wolfram boret inn i drill, og stram chucken. Chucks strammes ved å skru chucken klokken. Plasser poenget med den lille drill direkte inn i innrykk igjen i midten slag på den ødelagte Huck bolt. Holde bore slik at borkronen er parallell med Huck bolt.

•  Bor borkronen rett gjennom midten av bolten, omtrent 3/4 tomme. Kontroller at drill kjører på en middels hastighet slik at boret ikke vil overopphetes. 1 dråpe av smøreolje til hullet som bores når man har nådd en halvdel av den ønskede hulldybde. Når riktig dybde er oppnådd, fjerne bore fra Huck bolt. Skifte boret med en litt større en.

•  Re-bore hull igjen med en litt større diameter borekronen. Borer borkronen rett gjennom sentrum av hullet til en dybde på 3/4 tomme. Hold drill kjører på en medium. 1 dråpe av smøreolje til hullet som bores når man har nådd en halvdel av den ønskede hulldybde. Når riktig dybde er oppnådd, fjerne bore fra Huck bolt. Fortsett re-boring prosessen til du har et hull stort nok til å godta en bolt vifte.

•  Plasser bolt extractor inn i hullet på Huck bolt. Med en hammer, streik vifte inntil det er trygt inn i hullet. Fest en 3/8-inch skralle til slutten på kjøkkenvifte. Når du er tilkoblet, slår skralle mot klokken og untwist bolten. Fortsett å skralle til bolten kommer gratis.

•  Rengjør området rundt der den nye Huck bolt vil bli installert. Fjern eventuell overdreven gapet mellom de to komponentene som skal festes. Sett inn en ny Huck bolt i hullet. Skyv Huck bolt krage over toppen av pinnen.

•  Skyv neseenheten av Huck bolt installasjonsverktøyet på pinnen til forsamlingen ambolt hviler tett stopper mot kragen på Huck bolt. Hold verktøyet i en 90-graders vinkel til Huck bolten som skal festes. Tråkk verktøyets trigger for å starte installasjonen syklus.

•  Når bevegelse fremover verktøy "neseenhet og ambolt opphører og pin halen pauser gratis fra Huck bolt, la gå av verktøyet trigger. Skyv den installerte lås for å løse ut krage og pin halen fra Huck bolt. Huck bolt erstatning er nå fullført.

Tips og advarsler


  • Ikke forsøk å bore et stort hull gjennom Huck bolt i ett trinn.