Naturlige plantevernmidler for Potet Bugs


Potet bugs er en felles hage skadedyr som påvirker et stort antall grønnsaker ofte vokst med hjem gartnere, inkludert tomat, aubergine, paprika og potetplanter. Potet bugs forårsake alvorlig skade på bladene rammet planter. Da forblir ubehandlet, er veksten av avlinger forkrøplet og frukt avlinger er berørt. Identifisere potet bugs gjør at en gartner til å ta en avgjørelse om hvilke typer behandlingstilbud tilgjengelig.

Identifisere Potet Bugs


Potet bugs er også kjent som Colorado potet bille. Det er en svart og gul-stripete bille. De kvinnelige biller lå appelsin eller gul-fargede egg, og gjøre det flere ganger i løpet av en vekstsesong. Larvene av potet bille fôr på bladene av planten på samme måte som den fullvoksen voksen bille. Larvene er oransje-gul i fargen, og har to rader med svarte flekker på sine avrundede rygg.

Bacillus thuringiensis


Bacillus thuringiensis (Bt) er en bakterie som har vist seg å være nyttig i kampen mot potet bugs på larvestadiet av utviklingen. Når Bt er inge av larvene, de til slutt dø. Bt er mest effektive snart etter klekking, og er mest effektiv når temperaturen er rundt 75 grader Fahrenheit, som larver fôring øker under varmere vær.

Beauveria Bassiana


Beauveria Bassiana er soppbehandlingsmiddel i Mycotrol, en organisk insektmiddel anbefalt av Natural Bærekraftig landbruk Information Service for behandling av potet bug angrep. Mycotrol har vist seg å være nyttig i kampen mot potet bugs i både larve og adulte stadier. Det fortsetter å forplante seg, og trenger ikke å bli brukt så ofte gjennom hele vekstsesongen. Mycotrol fungerer best i temperaturer mellom 70 og 80 grader Fahrenheit.

Neem olje


Neem olje er en botanisk kontroll agent som har vist seg nyttig i kampen mot potet bug angrep. Neem olje er en av de mest vanlige botaniske insektmidler, men det har begrensede anvendelser og effekter. I høye konsentrasjoner, er neem olje skadelig for planter. Det er også skadelig for nyttige insekter som marihøner.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler