Hovudside

Feilsøking Conquest Furnace

by Walther

Conquest ovner er designet for å passe i små rom, og dermed kan være nyttig i leiligheter, loft, små skap eller kjellere. Typiske Conquest ovner inkludere en variabel hastighet direkte drive blåser, kjøling og oppvarming blåser kontroll, glassfiber isolasjon, automatisk lockout med én time retry, justerbar forbrenning og høyre eller venstre hånd avløp. Selv om ovnen skal fungere godt hvis riktig installert og vedlikeholdes på en jevnlig basis, kan det fortsatt er problemer nå og da. Du ønsker kanskje å utføre noen feilsøking før du kontakter en profesjonell servicetekniker for å få hjelp.

Bruksanvisning


•  Kontroller at Conquest ovnen er koblet til strømforsyningen hvis enheten ikke fungerer. Nullstille sikringen hvis det er nødvendig.

•  Kontroller gassventilen hvis piloten lyset ikke blir verande tent eller enheten ikke fungerer godt. Juster som nødvendig, slik at ventilen er fullstendig slått på.

•  Slå av og koble ovnen hvis brenneren ser ut til å bli slått av og på ofte. Åpne frontpanelet og ta ut filteret. Hvis filteret er merket "disponibel", kjøpe en ny. Hvis det er merket "permanent", rengjør filteret med varmt såpevann og skyll godt. Tørt før du går tilbake filteret på plass. Sjekk returnere gitrene og ventiler for å sikre at luftstrømmen ikke blokkeres av møbler eller andre gjenstander.

•  Sjekk området rundt termostaten hvis temperaturen synes uriktige eller ovnen slutter å virke før den ønskede temperatur er nådd. Blokkerer potensielle utkast og holde vinduer og dører lukket for å opprettholde en mer nøyaktig temperatur.

•  Slå av og koble ovnen hvis viften er å lage for mye støy. Åpne frontpanelet og bruke en myk børste til å rense viften hjulet. Stramme vifteskruer hjul og sikre blåser rommet, slik at det ikke er løs eller rasling.

•  Sjekk for blokkert luftstrømmen hvis varmen er utilstrekkelig. Rengjør filtrene og viften hjulet, og ren og stram tilkoblinger.

•  Kontakt en profesjonell for reparasjon hjelp hvis problemet vedvarer.