Hovudside

Pros av Above-Ground Pools

by Walther

Enten du velger å konstruere en over bakken eller i bakken basseng, er det statlige lover som regulerer alle boligsvømmebassenger. Gjør deg kjent med statens lover før du begynner noen konstruksjon. Vurder også kostnadene for vedlikehold. Oven bakken bassenger er billigere å installere, men de er mye mindre holdbare og krever hyppig vedlikehold.

Pris


Over bakken bassenger er billigere å installere. Dette er kanskje den største grunnen til at folk velger over bakken bassenger. For å installere en i bakken basseng, må du grave din land, som krever tunge maskiner og ansette fagfolk som er lisensiert til å drive slike maskiner. Også materialene som brukes i selve bassenget er billigere hvis bassenget er over bakken, siden de fleste over bakken bassenger ikke krever sement eller fliser.

Enkel installering


Over bakken bassenger er mye enklere å installere enn i bakken bassenger. Faktisk kan du være i stand til å konstruere en over bakken pool selv uten å måtte ansette fagfolk. (Du vil definitivt trenger å leie et team av fagfolk for å montere en i bakken basseng.) Å sette opp en over bakken pool, du må sikre vantet i bakken og koble dem med tannregulering for å sikre bassengrammen. Deretter fester du duken og fylle bassenget med vann. Tiden det tar å bygge et basseng over bakken er bare en brøkdel av tiden det ville ta å sette i et basseng underground.

Enkel fjerning


Akkurat som over bakken bassenger er enklere å installere, er de lettere å fjerne. Deres enkel struktur gjør dem mindre holdbare enn betongbassenger, men dette gjør det også mye mindre tidkrevende å ta dem ned. Alt du trenger å gjøre er å tømme bassenget, skrelle av liner og løsne vantet og bukseseler. Dette kan høres ut som mye arbeid, men det er mindre vanskelig enn å ta fra hverandre fliser eller bryte opp sement, som vanligvis kreves for å fjerne en i bakken basseng.

Sikkerhet


Over bakken bassenger er generelt tryggere fordi de fleste i bakken bassenger ikke har beskyttende murer. De fleste statene krever folk å vedlegge bassenger i et gjerde, men det er fortsatt lett for barn i nabolaget for å falle inn i en pool hvis de hopper gjerdet eller inn gjennom en port. Videre over bakken bassenger er ikke dypt nok for svømmere å dykke, så det er mindre fare for at mennesker begynner å bli en spinal-ledningen eller annen alvorlig skade (forutsatt at de respekterer ditt regel som forbyr dykking). I tillegg, over bakken bassenger normalt ikke overstige fire eller fem meter i dybden, noe som reduserer risikoen for drukning for voksne som ikke svømmere.