Hovudside

Hva er forskjellen mellom en Beaded & Unbeaded Pool Liner?

by Walther

Pool liners kommer i forskjellige størrelser som passer dine spesifikke basseng størrelse og dybde. Pool liners er nødvendig for å gi et vanntett lag mellom bassenget ramme og vannet i bassenget. Bassenger kan bruke enten en beaded eller unbeaded liner. Begge typer liners har forskjellige montering krav som kan bidra til å forme den avgjørelsen for dine spesifikke behov.

Hva Pools Bruk en Liner?


Over bakken svømmebassenger trenger et basseng liner. De fleste pool rammer er en metallkonstruksjon og krever et basseng liner for å beskytte rammen fra den harde elementer av kjemikalier. Den liner skaper en vanntett barriere mellom bassenget ramme og bassengvannet. I mellom bassenget duken er et skum pute som vanligvis er mindre enn 1/2-tommers tykke som beskytter duken også. Pool liners brukes i over bakken bassenger er laget av et slitesterkt og elastisk vinyl. Noen i bakken basseng design bruker en vinyl liner også, men dette er mye mindre vanlig.

Overlapping Liner (unbeaded)


En unbeaded basseng liner, kommersielt kjent som en overlapping liner, er den vanligste typen pool liners brukes på over bakken bassenger. Overlapping liners koster mindre penger enn de beaded typer og er produsert i 20- eller 25-gauge vinyl som er størrelse spesifikt til basseng spesifikke dimensjoner og dybde. Denne type basseng liner lapper bassengrammen under bassenget rekkverk. Overlapp liner kan sees fra utsiden av bassenget, i motsetning til den bøyde form. Foringen holdes på plass med gummi mestring strimler som grep kanten av bassenget på både innsiden og utsiden av rammen.

Beaded Liners


Beaded liners er produsert i vinyl også, men kan ikke sees fra utsiden av bassenget som overlappings liners fordi de beaded liners festes til kanten av bassenget på en perle mottaker som er installert rundt omkretsen av bassenget rammen. Dette gir din over bakken basseng en mer polert utseende ved ikke å ha duken henge over bassenget rammen. En annen fordel for de beaded liners er at bassenget rekkverk må ikke fjernes for å erstatte rutefly i fremtiden. Når mottakeren er installert, kan duken hekt fra mottakeren for utskifting.

Har Type Liner Matter?


Den eneste forskjellen mellom de pool liners er installasjonsmetode. Begge foringer er konstruert av samme type materialer og vil være like funksjonelt som den andre. Beslutningen kommer ned til et spørsmål om personlig valg til slutt. De beaded liners koste mer, men er enklere å erstatte når duken rips eller om det forverres over tid. Overlapp liner, på den annen side, koster mindre, men vil kreve mer arbeidskraft til å erstatte på grunn av bassenget rekkverk skal løsne.