Hovudside

Hvordan du rengjør Landscaping I området rundt en Aboveground Pool

by Walther

Området rundt omkretsen av bassenget kan være et ønskelig sted å bo og suge i solen mens du ikke er svømming. Den type landskaps du har rundt bassenget vil avgjøre hvordan du nærmer rense bassengområdet. For mange mennesker den største landskaps problem i nærheten av bassenget er ugress. Dette området er best når vedlikeholdes på en jevnlig basis før ugress ta over eller noe annet du kan ha plantet dør eller vokser ut av kontroll.

Bruksanvisning


•  Spray luke killer rundt kantene av bassenget. Den luke killer vil tørke ugress og gjøre dem lettere å trekke. Ikke spray luke killer hvis du har en gressplen rundt bassenget. Det vil drepe gresset. Ugresset har en tendens til å vokse gjennom sprekker i betongen eller gjennom en stein hage.

•  Trim noen busker eller busker du har rundt i området av bassenget. Bruk hekkesaks for å gjøre de riktige justeringer. Ikke klipp dem for kort eller annet anlegget kan bli brun i solen. Bruk en rake for å slå noen jord nær steder der du ønsker å plante nye busker eller planter.

•  Klipp gresset rundt bassengområdet ved hjelp av en enkel fritt bak gressklipper. Ikke bli for nær bassenget veggen fordi du kan skade den. Bruk en luke trimmer for å trimme gress og ugress nærmest bassengveggen. Benytt anledningen til å spre litt gressfrø i områder hvor plenen vises nakne.

•  Rake hagen steiner å snu dem og re-nivå overflaten. Legge til noen flere poser med nye hage steiner rundt kantene av bassenget hvis du tidligere har brukt steiner i området. Legg noen forskjellige farger inn i miksen for et nytt utseende. Spray steinene med en hageslange for å vaske bort skitt på overflaten fra vinteren. Dette vil gi rock garden et ferdig utseende. Legg noen større dekorative steiner for en mer elegant utseende til området.