Hovudside

Hvordan Grow Kastanjer

by Walther

Hvordan Grow Kastanjer

Hold kastanjetre sunt og godt tatt vare på, og du vil gi en overflod av kastanjer. Det finnes mange varianter av kastanjetrær. Sørg for at den du har gror godt i din del av landet. Hvis du er usikker på variasjonen vokser på eiendommen din, ta et bilde av det og et blad til din lokale planteskole. Barnehagen ekspert kan fortelle deg hva variasjon du har, og hvis den gjør det bra i din posisjon.

Bruksanvisning


•  Sørg for at din kastanjetre har god plass, ca 40 meter i alle retninger. Som treet vokser til en moden høyde, vil det kreve solen den trenger. Men som en liten, voksende treet, sørg for at den har en periode på minst seks soltimer per dag.

•  Plant et andre treet. Hvis kastanjetre ikke er gir nøtter, kan det være fordi du bare har ett tre eller alle dine trær er den samme sorten. Fordi kastanjetrær krysspollinerer av vind, er det nødvendig å ha en andre tre forskjellige kastanje variasjon. De må bli plantet ikke lenger enn 200 meter fra hverandre.

•  Vann din kastanjetre, for å holde på fuktigheten i jorda, i løpet av vekstperioden. Sovende vintermånedene bør gi nok vann til treet. Disse trærne, men ikke gjør det bra der røttene er belastes med vann. De trenger et godt drenerende jord eller å bli plantet på en høyde, hvor vann vil renne lett.

•  Feed kastanjetre en gang i løpet av våren med en balansert gjødsel, slik som 10-10-10. Disse tallene representerer de tre grunnleggende plantenæringsstoffer: nitrogen, kalium og fosfor. Følg Manufacturera € ™ s instruksjoner for søknad og beløp.

•  Høste kastanjer etter at de faller fra treet. Mutteren er innkapslet i en spinelike kokong. Som nøtter modnes, åpnes innstøping å avsløre nøtter innenfor. Bruk tykke arbeidshansker for å samle kastanjer, for ikke å skade hendene med pigg encasements.

•  Prune kastanjetrærne i forsommeren. Det gjøres best når været er tørt og varmt å hindre smitte. Minimal beskjæring er nødvendig. Konsentrer hovedsakelig på døde, overfylte eller ødelagte lemmer.

•  Kutt ned treet hvis du oppdager canker-type sår på stammen, noe som indikerer kastanje sykdom på planter. Det største problemet at kastanjetrær møter er kastanje sykdom på planter. Dette er en sopp som reiser av vind og vann. Brenne alle deler av treet, for ikke å spre sykdommen. Til slutt denne sykdommen vil drepe kastanjetreet. Plante en hybrid kastanjetre som har blitt opprettet for å motstå kastanje sykdom på planter.