Hovudside

Smarteste LED nødlys

by Walther

Smarteste LED nødlys

De beste LED lys på markedet er liten og smal i størrelse ennå usedvanlig lyse. Godt gjort nøds LED lys er pålitelig som de er støtsikker og krets bundet. LED lys avgir ekstrem lys, og fargen på lyset er meget ren. Disse lysene avgir slik intens lys at mange utrykningskjøretøyer stole på dem. Utrykningskjøretøyer krever den lyseste LED lyser mulig fordi oppsiktsvekkende, langvarige lys beskytte sikkerheten til alle involverte.

Black Fire av Cree


Dette amerikanskproduserte lommelykt er kjent for sin holdbarhet og intens glans. Du kan bruke denne flerbruks lommelykt i nøds innstillinger, på et bål eller som en vanlig lommelykt. Den spesifikke blitslys er laget av 1 watt Cree® Hvit XR-C LED. Lysene er produsert av Cree er vurdert noen av de beste LED-lys rundt om i verden.

Cree hevder deres lysene har "Bedre farge," er ", lengre varig" og har, "fremragende kvalitetssikring." Pærene også angivelig vare i opptil 100 000 timer, eller over 4000 dager. Lyset må 3AAA batterier å operere, og skiftes uten en skrutrekker. Utformingen gjør at du kan bruke lyset som en klemme, noe som gjør feste den til panseret på bilen din lett i en nødssituasjon, for eksempel når du opplever problemer med kjøretøy.

The Guardian


The Guardian er en av de smarteste utrykningskjøretøy lys tilgjengelig. Den festes på taket av en bil og kommer i ulike farger. Lyset er så lys at du kan se det fra over 1,5 km unna. The Guardians høy effekt base og linsen gjør det eksepsjonelt holdbart. Lysene har en dobbel funksjon kan du angi å blinke, standard eller fortsatt. Den usedvanlig sterkt lys varer opptil 100 000 timer og leveres med litiumbatterier som har over 250 timer med strøm i dem. The Guardian er vanntett, og du kan senke den opp til 330 meter under vann. Lyset kan håndtere ekstreme temperaturer opp til -40 Celsius til +50 Celsius. The Guardian er lett og ekstremt kompakt i størrelse.

LED Dual


LED Dual er et nødstilfelle lys laget et intenst skarpt lys. LED Dual har den klareste LED lys tilgjengelig, GEN III LED. Disse selv komme med en advarsel etikett, forteller deg ikke å se direkte på lyset. LED Dual har 12 av disse kraftige lys inni. Den har en ekstremt lav strøm, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å bytte batterier ofte. Den kommer også med en sigarettenner lader alternativet slik et utrykningskjøretøy er aldri uten et ladet lys. LED Dual har 19 forskjellige mønster alternativer. Lyset har svært sikre monteringsbraketter for å holde den på plass (på toppen av et biltak). LED-lys har forskjellige objektiver med mange fargealternativer og er lett satt til å blinke, eller stødig.

ET-syv Dash Lys


ET-syv Dash Light er en dash lys brukes av politibilene. ET-syv Dash Lys er mest brukt av politibiler, men brukes også som en brann lys. Den har flere formål. Ekstreme taktiske dynamikk hevder lyset har "3 WATT LED moduler og optikk linser for å øke lysstyrken på lyset." Ekstreme taktiske dynamikk hevder også at de aldri har hørt om en LED dash lys som inneholder en så kraftig LED lys inne; den inneholder 7 LED-lys. ET-7 dash lys har en endring mønster alternativ og kommer med en fargeendring alternativ også. ET-syv Dash Light har selv en sigarettenner alternativ, så hvis batteriet går tomt vil det alltid fungerer; alt du trenger å gjøre er å plugge den inn.