Hovudside

Når Do Du Harvest-Ruby Red Grapefrukt?

by Walther

Når Do Du Harvest-Ruby Red Grapefrukt?

Ruby rød grapefrukt ikke har et sett modenhet scenen; de gradvis bedre i smak og øke i størrelse som de modnes på treet. Du kan sjekke beredskap av denne frukten så tidlig som i september i hele det sørlige USA, og det kan høstes gjennom mai.

Expert Insight


Horticulturist Julian W. Sawes anbefaler å fjerne grapefrukt fra treet i sitt første og andre året. Dette hjelper treet fokusere all sin energi mot vekst, noe som kan øke sin fruktproduksjon i senere år.

Kvaliteter


En grønn peel i de første månedene er ikke en indikasjon på om den indre frukt er godt å spise; smak en om gangen over denne perioden for å se om de er modne grapefrukt. En grapefrukt som føles tung for sin størrelse har mye juice, og en som er altfor moden har rynkete hud.

Betraktninger


Ruby røde grapefrukt vil forbli spiselig for to-tre uker hvis de blir nedkjølt. I motsetning til enkelte frukter, vil grapefrukt ikke fortsette å modnes etter at de er høstet fra treet.

Advarsel


Grapefrukt er ikke lenger god for innhøsting når de begynner å falle fra treet, eller når de indre frø begynner å spire. En sen høst kan resultere i mindre frukt produksjon året etter.