Hovudside

Mosiac Tile Rengjøring tips

by Walther

Mosiac Tile Rengjøring tips

Mosaikk fliser legge en spesiell touch til en ellers vanlig gulv eller vegg. Som blir sagt, de også legge til en ekstra bit av arbeid for siktede med å rense dem. Smuss og skitt kan bli fanget mellom mosaikkfliser, som betyr at de synes ofte skitne raskere enn et enhetlig sett med fliser.

Støv eller Sweep


Enten mosaikk fliser er på gulvet eller veggen, bør det bli feid eller støvet regelmessig. En mosaikk fliser finish kan bli skadet av skitt og støv. Støv vegger gang i uken, og tørrmopp eller feie mosaikk fliser gulv daglig. I tillegg til dette, alltid fjerne smuss, støv og rusk før grundigere rengjøring er utført.

Innendørs Tile Rengjøring


Innendørs mosaikk flis kan rengjøres med såpe og vann. Fyll en stor bolle eller rengjøring bøtte med varmt vann og tilsett noen dråper mild oppvaskmiddel. Tørk flisen ned med en myk klut fuktet i såpevann. Vri ut og re-våt fille etter behov. Bruk en myk tannbørste eller neglebørste for å skrubbe rengjøre fugemasse mellom flisene. Tømme bolle eller bøtte når du har renset hele overflaten. Skyll bøtte grundig og fyll den med rent vann. Bruk en ren, myk klut dyppet i rent vann til å tørke bort og såpe igjen på flisen. Fullfør opp rengjøring ved rasping mosaikk fliser med en myk, ren og tørr klut.

Utendørs Tile Rengjøring


Utendørs mosaikk fliser på terrassen eller patio møbler kan rengjøres med en hageslange. Bruk en trykkdyse å sprøyte flisen ned mellom sprekkene. Dersom flisen er spesielt skittent og kommer ikke rent med vann alene, kan du bruke en nal eller myk-stritter kratt pensel for å løsne vanskelige flekker. Cleanser kan brukes til å rengjøre utendørs fliser hvis vann og skrubbing ikke fungerer på egenhånd.

Eddik og vann


Eddik og vann kan brukes til å fjerne vanskelige flekker fra mosaikk flis. Lag en rengjøring blanding av 1 liter vann og 1 kopp eddik. Leserens Digest anbefaler å bruke ufortynnet eddik og en tannbørste å bleke fugemasse mellom flisene. Eddik er surt, så det bør brukes på stein og keramiske fliser bare når vanskelige flekker er tilstede. Gjentatt bruk av sure rengjøringsmidler kan skade disse flisene.