Hovudside

Hva er de typene Ruter Tables?

by Walther

Rutere brukes til å lage bokstaver og dekorative mønstre i tre. En ruter kan være en håndholdt verktøy, men for tømrere som gjør mye av router arbeid kan det være enklere å ha montert i fresebord ruter. Det er fire grunnleggende typer ruter tabeller. Avhengig av hvilken type arbeid som blir utført, kan en snekker synes det er enklest å jobbe på en benkeplate Bøk fresebord.

Stasjonære Router Tabeller


Stasjonære ruter tabeller er laget for å sitte på toppen av en butikk bord eller benk. Beina på Borstemmaskin fresebord er bare høy nok til å gi klaring for ruteren for å monteres i tabellen. Borstemmaskin utformingen av fresebord gjør at ruteren tabellen skal kunne flyttes når den ikke er i bruk. Stasjonære ruter tabeller bør plasseres på benker som er lav nok til at operatøren enkelt se og flytte tre over ruteren. Hvis rutetabellen er anordnet på et bord som er for høy, vil det være vanskelig å få tak i treet når den beveger seg over ruter.

Frittstående ruter Tabeller


Frittstående ruter tabeller er tabeller som står på gulvet. Disse tabellene tar opp betraktelig mer plass enn de benkeplate Bøk ruter tabeller. Høyden på frittstående ruter tabeller kan justeres for å gjøre ved hjelp av ruteren komfortabel for føreren. Frittstående ruter bord har en stor overflate, noe som kan gjøre det praktisk å jobbe med store biter av tre.

Bunnfast Ruter Tabeller


Bunnfast ruter tabeller kan være enten en frittstående eller benkeplaten design. Ruteren i bunnfast bord er satt til en bestemt høyde før ruteren startes. Ruteren er fast i denne høyden mens maskinen går. Når fresen er slått av, kan det bli justert på nytt til en annen høyde i tabellen. En bunnfast fresebord er vanskelig å bruke for forseggjort design på grunn av all den tiden som kreves for å endre høyden på ruteren.

Fres Tabeller


Et kaldt fresebord gjør det mulig for føreren å justere høyden på ruteren mens maskinen går. Operatøren ikke? € ™ t behov for å flytte tre av ruteren tabellen for å gjøre justeringen, som kan hjelpe design for å fortsette i en jevn mønster. Den fres tabellen bruker et frittstående fresebord design.