Hovudside

Hvordan å rense en Orange Juice Iron Stain

by Walther

Hvordan å rense en Orange Juice Iron Stain

Søle appelsinjuice, enten det lander på teppet, en sofa eller bare skjorta, kan resultere i en rusten jern farget flekken. Tannin i juice kan stille, hvis upassende fjerning metoder blir tatt: Så hvis du søler appelsinjuice, rengjøring det så snart som mulig vil hindre en flekken fra å sette.

Bruksanvisning


•  Ta massen, om nødvendig. Hvis saften ikke har masse, trenger du ikke å bekymre deg for det. Hvis den gjorde det, skrape den av materialet og kaste den bort.

•  Skyll alle stoff med kaldt vann. Hvis du sølt på teppet eller møbler, forsiktig klatt med tørkepapir for å få opp så mye juice som mulig.

•  Tilsett litt flytende vaskemiddel til en bøtte eller en stor bolle og deretter legge vann. Bruk omtrent en spiseskje med vaskemiddel for hver to kopper vann. Kjølig vann er best å unngå å sette flekken. Bruk aldri bar eller pulver såpe fordi tannin vil reagere dårlig og føre til at flekken å stille.

•  Dypp vaskeklut inn i såpevann, vri den ut og deretter blot appelsinjuice flekken. Aldri gni flekken fordi det vil spre flekken i stedet ta det opp. Når vaskeklut er full av appelsinjuice, skylle den ut i vannet vaskemiddel, vri den ut igjen og gjenta blotting. Fortsett til flekken kommer ut.

•  Sett en tørr svamp mot de områdene av flekken og trykk forsiktig ned. Dette vil bringe opp noen av overflødig vann i teppet eller møbeltrekk. Hvis flekken ikke kommer ut, gjør en ammoniakk løsning av en spiseskje ammoniakk og to kopper varmt vann. Få en frisk vaskeklut og gjenta blotting prosessen.

•  Place stoff elementer i vaskemaskinen og vask dem med vaskemiddel. Flekken skal komme ut av stoffet.