Hovudside

Hvordan få leid av en Publishing House

by Walther

Hvordan få leid av en Publishing House

Forlagsbransjen generelt er en meget fartsfylt, spennende felt som har mange forskjellige veier og muligheter for å lykkes. Hvis du ønsker å få leid spesielt ved et forlag, da du ikke har valgt en enkel karrierevei. Jobber i forlagsbransjen er svært konkurransedyktige, med mange unge, kvalifiserte søkere går etter de samme posisjonene. Hvis du vil ha den jobben å bli din, så må du finne en måte å sette deg ut og vise forlaget at youâ € ™ re verdt å ansette.

Bruksanvisning


•  Koble med fagfolk som allerede jobber i feltet av publisering. Dette oppnås ved nettverksbygging. Bli med organisasjonene i feltet, delta på arrangementer og forretningsmøter og bygge profesjonelle relasjoner med de menneskene du møter. Kontakte dem etter en innledende møte for å bidra til å bygge et forhold. Jo flere folk du kjenner i bransjen, jo mer sannsynlig vil det være at noen kan anbefale deg for en ledig jobb med et forlag.

•  Planlegg informative intervjuer. Du kan ringe folk som allerede jobber på forlaget, eller du kan spørre fagfolk du møtte på nettverk møter og arrangementer. Lær så mye du kan om forlag, inkludert deres kompetanseområder, avdelinger og nye rekrutteringsbehov.

•  Prøv freelance arbeid. Mange forlag vil akseptere arbeid fra frilansere. Dette vil hjelpe deg å bygge et positivt forhold til fagfolk som jobber der og vise dem dine ferdigheter og talent. Forlag kan trenge frilansere for korrekturlesing, copywriting og noen ganger for å hjelpe ut i publisitet avdelingen.

•  Søk om internship stillinger i forlag. Dette kan være et springbrett til å bli ansatt på heltid. Som praktikant, kan du vise forlaget hvor dedikert du er til jobben og hvilke ferdigheter du har å bringe til en heltidsstilling. På den måten når man åpner opp, youâ € ™ ll være mer sannsynlig å få leid.

•  Lær hvordan du kan utnytte nettsamfunn, som Facebook, Twitter og Linkedin. Disse nettstedene kan hjelpe deg koble direkte med fagfolk i forlag og lære om mulige ledige jobber. Sjekk også ut Utgivere Market og MediaBistro for nyheter og informasjon om forlag. Begge har stillingsannonser. Forlag som har omfavnet sosiale nettverk vil gjerne at du allerede har erfaring på dette området. Sørg for at alle kontoene dine er profesjonelle og slette upassende innhold.

•  Lag en profesjonell CV å markere publiseringserfaring. Holde informasjon om urelaterte erfaring til et minimum og virkelig detalj relevant erfaring. Få tilbakemelding om din CV fra fagfolk youâ € ™ ve koblet med i forlags feltet og ta deres råd på alvor.