Hovudside

Hvordan feilsøker jeg Hayward Spa Varmere?

by Walther

Hvordan feilsøker jeg Hayward Spa Varmere?

Noen bekvemmeligheter kan rival en beroligende spa mellomspill å suge bort bekymringer og bivirkningene av arbeidsdagen. De masserer strømninger av et spa Hayward kan raskt kvitt kroppen av spenning og gjenopplive deg. Hayward varmeovner kan hjelpe deg å få mest mulig komfort og bruke ut av spa, siden de gir deg flere justeringsmuligheter og faktisk forlenge sesongen av bruk. Feilsøking varmeren når noe går galt er et spørsmål om å sjekke ut deres komponenter en om gangen før du ringer en Hayward servicetekniker.

Bruksanvisning


•  Kontroller gasstrykket, hvis piloten vil ikke lyse. Inspisere for tilstrekkelig lufttilførsel, og sørge for at ingen luftehullene er blokkert. Dobbeltsjekk for å sørge for at gassen er slått på. Kontroller at det er minst en annen fullbefarne person i nærheten, og fortelle dem hva du skal gjøre, slik at de er tilgjengelige, hvis du trenger dem. Hvis gassen er slått av, må du ha en profesjonell slå den på igjen for deg.

•  Vurdere å legge en vind stabel, hvis ovnen din er plassert i et område hvor det er en konstant vind utkast eller sterk vind. Ring en servicetekniker hvis du hører kontinuerlig klikke, men piloten vil ikke lyse, eller hvis du må kontinuerlig tenne piloten.

•  Undersøk filter, hvis enheten kutter stadig av før vannet er på den innstilte temperaturen. Sjekk ventiler for å være sikker på at de er åpne. Se på vanntilkoblinger for å se om de har blitt reversert. Inspisere trykkbryteren og ekstern bypass, hvis man har blitt lagt til, for å se om enten må justeres.

•  Kontroller at varmepumpen størrelsen er riktig tilpasset til ovnen, hvis du oppdager en lekkasje kun når piloten er tent Sjekk for å bekrefte om lekkasjen er rett og slett kondens eller lekkasje forårsaket av overløp fra den altfor stor varmepumpe. Inspisere forbigår for skade eller tresko.

•  Kontroller at toppen av varmeren ofte for misfarging eller sverting. Se på eksos av ovnen for å være sikker på at det ikke er mørk eller svart eksos som slippes ut fra enheten. Undersøke lufting eller lufttilførsel for hindringer, hvis du ser heller. Hvis det ikke er noen hindringer, har en tjeneste tech undersøke ovnen.

•  Re-evaluere rensemiddel du bruker på din spa, hvis du oppdager rust blir returnert inn i enheten. Finn et rengjøringsmiddel som er grønn vennlig og er ikke etsende. Undersøke konvektorkomponenter nøye og erstatte eventuelle rustne deler du kan finne, eller har en tjeneste tech erstatte dem for deg.

Tips og advarsler


  • Hayward varmeovner avkjøles raskt ved avstengning, så ingen brannmanns bryteren er nødvendig.
  • Sørg for at varmeren sitter på en solid, ikke brennbart underlag, som slagg blokk eller en strømmet betongplate.