Hovudside

Typer Inground svømmebassenger med fossefall

by Walther

Typer Inground svømmebassenger med fossefall

Fosser kan legge til et snev av drama til et ellers kjedelige inground svømmebasseng. Sammen med form og stil på selve bassenget, kan plasseringen av bassenget og det omkringliggende landskapet spiller en faktor i å avgjøre hvilken type foss passer best svømmebassenget. Fosser kan koble to separate bassenger, legge til en touch av naturen mens maskering noe veldig unaturlig eller gjøre horisonten umulig å skille fra bassenget selv.

Bassenger med utsikt Water


Optisk, kan inground svømmebassenger bli en del av et stort havområde. En negativ kant eller uendelig foss dekker hele lengden av et basseng og gjør vannivået i bassenget umulig å skille fra horisonten. Å skape denne effekten, snarere enn å ha en hevet kant rundt alle fire sider, ikke? Den fjerde siden € ™ t har noen ekstra høyde og strekker seg bare så høyt som den tiltenkte vannlinjen. Infinity fossefall er utgående snarere enn innkommende, så denne type foss mister den dramatiske tilstrømningen av vann som en foss tradisjonelt tilbyr. I bytte, utvider horisonten fra selve bassenget. Rister under den ytre kanten av bassenget samle alt vannet som renner over fossen og pumper det tilbake i bassenget.

Pool-til-Pool Waterfall


Boliger med to inground svømmebassenger (en mindre badestamp eller grunne Kida € ™ s basseng) har muligheten til å knytte disse to bassenger med en foss. For denne type fossen, må et av svømmebassengene har en litt høyere høyde. Dette kan gjøres ved å plassere mindre basseng på en hevet delen av bakgården eller uteplass. En kanal et par meter bred (bredden av kanalen er avhengig av størrelsen av bassenget) virker som vannkilde for foss. Vannet strømmer så fra den mindre basseng i det store. Forskjellen i høyde mellom de to bassengene bestemmer slipp av fossen.

Buet kant svømmebasseng


Fosser kan fungere som mer enn bare en vann-funksjonen for svømmebassenger med buede kanter. En stor, steinete frembrudd bygget rundt en buede kanten av svømmebassenget skaper et naturlig utseende foss. Fosser bygget mer enn tre meter høy make ideell kamuflasje for basseng lysbilder. Trappen begynner ved en ende av fjellveggen med glide krummer seg rundt og inn i bassenget fra omtrent midtpunktet. Mengden av tilgjengelig plass i bakgården eller uteplass bestemmer størrelsen av fossen og lysbildet. Når du utformer denne typen av en foss installasjon, er det første valget vannsklie. Formen av sleiden virker som et skjelett for bergformasjonen. Den åpne plassen nedenfor raset er et ideelt sted for å skjule waterfallâ € ™ s pumpeutstyr.