Hovudside

Hva å gjøre med en gammel Inground Pool

by Walther

Hva å gjøre med en gammel Inground Pool

Inground bassenger gi sesong moro for mange mennesker. Imidlertid kan noen familier flytter inn i et hus med en gammel, eksisterende svømmebasseng og lære det er blitt skadet. Andre familier kan ikke har tid eller lyst til å forholde seg til regelmessig vedlikehold og vedlikehold. Heldigvis har du alternativer. Ikke la din gamle svømmehallen bli en skamplett. Avhengig av budsjett og ambisjoner, som arbeider med en gammel basseng er et spørsmål om noen mindre reparasjoner eller en stor bakgård overhaling.

Gjøre nødvendige reparasjoner


Hvis du ønsker å fortsette å bruke den gamle, inground basseng, sjekk for å se om reparasjoner er nødvendig. Noen reparasjoner er lette å få øye på, mens andre trenger et trenet øye. Hvis bassenget ikke har vært brukt i noen tid, kan det være lurt å ringe i en ekspert.

Hvis utvalget har hull i duken, gjør-det-youselfers kan lappe eller erstatte disse i mindre enn en dag. Hvis reparasjonen tar mer enn en enkel liner fix, kaller en inground basseng selskapet å evaluere og vurdere. Deeps sprekker i bassenget kan gjøre den ubrukelig og for dyrt å reparere. Sjekk også lokale lover angående basseng reparasjon. Enkelte skader kan fordømme bassenget, som gjør det ulovlig å bruke, selv etter reparasjoner.

Fyll It In


Hvis du ikke ønsker å fikse svømmebasseng, vurdere å fylle det med skitt. Vær oppmerksom på at hvis du ikke fyller det riktig, kan du opprette en kvikksand eller synkehull situasjon. Hell aldri smuss direkte inn i et gammelt basseng. Fjern alltid betong først for å sikre riktig drenering.

Etter drenering av bassenget, kan du bruke en traktorgraver for å bryte fra hverandre sement og hale den bort. Fylle området med skitt og pakke det ned for å hindre et ras i. Når hullet er helt fylt med jord, dekker den med gress eller liggende med planter og blomster. Det er viktig å merke seg at å fylle svømmebassenget kan betydelig redusere eiendommens verdi.

Lag en Fish Pond


Et tredje alternativ er å slå et svømmebasseng i en koi dam. Dette er en arbeidsintensiv gjør-det-selv-prosjekt, så mange huseiere velger å kalle inn en landscaper.

Snu et basseng i en fiskedam innebærer å fylle hullet nesten til toppen med skitt, husk at nesten alle hjem koi-dammer ligger bare et par meter dyp. Når hullet er full, ta en spade og skissere en naturlig, dam-lignende form. Grav til ønsket dybde. Linje hullet med en tung svart liner og dra det stramt for å eliminere de fleste rynker. Legg alle nødvendige rør, lys, planter og andre landskaps rundt uteområdet av dammen, fyll og legge til fisk.

Mange landskaps butikker har fiskedam kits med alt du trenger, inkludert en tung svart beholder formet som en dam. I stedet for å bruke en liner, fylle den tomme bassengområde med skitt og legge dammen container og filter, og du er flink til å gå. Dette kan være et bedre alternativ enn å finne ut størrelsen og formen på dammen på egen hånd.