Hovudside

Hvordan Kill Gnat Larver i Stueplanter

by Walther

Hvordan Kill Gnat Larver i Stueplanter

Sopp mygg er små flygende insekter som ofte sverme rundt potteplanter og solrike vinduer. Selv om de er irriterende huset gjester, sopp mygg i det voksne stadiet er ufarlig for mennesker og planter. De legger sine egg i fuktig blomsterjord, og larvene som klekkes noen dager senere lever av houseplant røtter. Symptomer på en potteplante påvirket av sopp mygg larver inkludere blek farge, svak vekst og slippe blader. Myggen larver trives i fuktig jord med mye råtnende organisk materiale, og den enkleste måten å drepe dem er å gjøre sine omgivelser mindre gjestfrie.

Bruksanvisning


•  Tillat toppen en eller to inches av jord tørke før vanning potteplanter. Tørt plantejord er lite attraktivt for egg-legging kvinnelige sopp mygg, og deres larver canâ € ™ t overleve uten fuktighet.

•  Re-potteplanter som har vokst i samme jord for en eller flere år. Plante dem i sterile blomsterjord eller en jord-mindre potting medium. Over tid, organisk potting medium bryter ned, og gir mat for sopp mygg larver.

•  Påfør en potteplante jord behandling som inneholder Bacillus thuringiensis (Bt). Kontroller at produktet er merket til bruk mot sopp mygg. Bt er en bakterie som dreper sopp mygg larver, men er ufarlig for mennesker og andre dyr.

Tips og advarsler


  • Inspisere nye planter nøye før du tar dem med hjem. Sopp mygg er liten og vanskelig å se, men når du gir en infisert plante en mild shake, vil en liten sverm av dem heve seg over anlegget.
  • Les og følg nøye et insektmiddel etikett. Oppbevar insektmiddel i sin originalemballasje og utilgjengelig for barn.