Hovudside

Hvordan Plant et Tulip i Pots Ute i Alberta, Canada

by Walther

Hvordan Plant et Tulip i Pots Ute i Alberta, Canada

Tulipaner er en av de virkelige bud om våren, og kommer i en regnbue av lekre farger, former og teksturer som løfter hjertet og røre sansene. Dessverre, jo lenger nord du bor i Alberta, Canada, vil det senere våren kommer. Den bitende kulden som henger i den nordlige Alberta kan gjøre tvinge tulipaner inne et bedre alternativ. Prøv voksende tulipaner utendørs i potter i den sørlige halvdelen av provinsen, fra Edmonton til Calgary, for mai blomstrer.

Bruksanvisning


•  Kjøp og plante tulipaner i slutten av oktober, før jordtemperaturen utendørs når 60 grader Fahrenheit. Bland like deler potting jord, torv og sand og fylle containere som er minst 12 til 15 inches i diameter. Jo større potten, jo bedre isolert løkene blir.

•  Sjekk pærer for tegn på råte eller insekter, og kast ødelagte pærer. Plant 02:58 pærer 6 inches dypt i hver potte. Sørg for at den runde enden av boblen peker ned, og den spisse enden peker opp. Dekk med jord og trykk den ned forsiktig med fingrene. Vann grundig etter planting før vannet renner fra bunnen av potten.

•  Grav et hull i hagen din med en spade som er bred og dyp nok til å romme potten opp til sitt rim. Dekk begravet potten med blad søppel for ekstra isolasjon.

•  Avdekk potten og trekke den fra bakken i midten av april i Alberta. Plasser den i et solrikt sted, og begynne å vanne en gang i uken. Tilsett en klype all-purpose plantegjødsel til en gallon av vann når tulipanløkene spire, og annenhver uke etterpå før de blomstrer.

Tips og advarsler


  • Telt tulipan potter med boble vikle hvis du forvente en plutselig kuldeperiode over natten. Luft som er fanget i boblene vil hjelpe isolere jord og ømme spirer hvis du ikke kan ta med potter innendørs.
  • Har ikke gjødsel tulipaner mens de blomstrer, fordi det kan føre til sopp å utvikle.