Hovudside

Hvordan Grow en Cavendish Banana Tree

by Walther

Hvordan Grow en Cavendish Banana Tree

Cavendish er en banan sorten mest brukt i kommersielle banan salg. Som alle bananer, Cavendish bananer vokser best når plantet i et varmt, fuktig klima. De liker også rikelig med sollys og vann. Ifølge California Sjeldne fruktdyrkere, bananer slutte å vokse hvis temperaturen synker under 53 grader Fahrenheit. De har også tregere hvis temperaturen overstiger 80 grader og slutte å vokse når temperaturen når 100 grader.

Bruksanvisning


•  Velg et sted å plante bananer hvor de kan få rikelig med sollys. Plukk et sted vekk fra bygninger, andre trær og kraftledninger så banan treet har plass til å vokse.

•  Gjødsle unge banantrær med en halv kg av en 6-2-12 eller lignende gjødsel. Økning i intervaller med for fem til £ 6. når treet blomster og når det frukt, vanligvis 10 til 18 måneder senere. Gjødsle fire til seks ganger per år i dårligere jordsmonn.

•  Gi banan treet 4 til 6 inches av vann hver måned, bryte det ned til 1 til 1,5 inches per uke. Ikke la jorda tørke ut og være forsiktig under tørke fordi bananer er svært utsatt.

•  Påfør 2 til 6 inches av mulch rundt banan treet så langt som 2 til 6 meter rundt banan matten. Bruk organisk mulch og ikke plasser rett på treet selv.

•  Harvests dine bananer en uke eller to uker før de modnes på treet for de beste smaker frukt.