Hovudside

Hvordan Design en Home svømmebasseng

by Walther

Hvordan Design en Home svømmebasseng

En godt designet basseng kan være et velkomment tillegg til hagen din. Når utvalget er på plass, kan du finne din familie tilbringer mer tid hjemme, fremme familiens samhold og styrke den glede av ditt hjem. Når du planlegger utformingen av bassenget, bør du vurdere viktige faktorer som størrelsen på hagen din og eventuelle gjeldende lover som regulerer basseng installasjoner i byen din.

Bruksanvisning


•  Forskning lokale zoning lover angående gjerder, porter og sikkerhetskrav for svømmebassenger. Lovene om sikkerheten i bakgården svømmebassenger variere fra sted til sted, så sjekk med din kommunale kontoret eller reguleringsplan bord før du installerer noen aboveground eller inground basseng.

•  Merk av området der du ønsker å installere bassenget. Bestem dimensjonene for bassenget, og deretter bestemme hvor mye plass du vil ha mellom bassenget og omkringliggende gjerde. Inkluder plass for utemøbler, planter, dekorasjoner og andre fasiliteter. Det er bedre å la for mye plass enn ikke nok, da det kan være vanskelig og kostbart å bevege bassenget gjerdet utover.

•  Mål dekk på baksiden av hjemmet ditt hvis du har en. Du kan være i stand til å lage en inngang til bassengområdet direkte fra dekk. Denne designen gjør det enklere for gjestene å gå direkte fra ditt hjem til svømmebassenget. Den lar deg også til å bruke dekk som en ekstra sittegruppen og partiet plass.

•  Sjekk området rundt den foreslåtte basseng og kontroller at du har tilgang til stikkontakter. Sørg for at du har en tilgjengelig jordet utendørs stikkontakt for bassenget filteret før du begynner å bygge bassenget.

•  Tenk hvor mye direkte og indirekte sollys området mottar. Velge et skyggefullt område for bassenget kan forstyrre oppvarming av vann og redusere antall måneder du kan bruke bassenget. Hvis bassenget har en ovn, kan dette ikke være et problem, men det kan være et betydelig problem for et uoppvarmet basseng.