Hovudside

Hva gjør en Yellow Flower mener?

by Walther

Hva gjør en Yellow Flower mener?

Gult er en lys, kirsebær farge, og som sådan, har det en sterk symbolikk knyttet til den. Fargen er knyttet til kreativ og intelligent tenkning. Roser, krysantemum, tulipaner, nelliker og påskeliljer alle blomstrer i denne fargetone. Hver og en har sin egen spesielle betydning. Gul, som en helhet, fremmer tanker om våren.

Historie


Under viktoriansk tid, gjorde folk ikke har blomster valg tilgjengelig på markedet i dag; derfor de ofte brukte symboler som en måte å uttrykke sine intensjoner i en tid når følelser ikke ble vanligvis vises. Gule blomster var en måte å kommunisere følelser uten ord.

Morsomme fakta


Menn ofte forbinder gule blomster med barn. Gult er en universell symbol av solen.

Religiøse betraktninger


Gule blomster brukes i påsken og påske.

Typer blomster


Gule roser representerer vennskap mens en gul tulipan kan indikere noen som er håpløst forelsket. Påskeliljer symboliserer en person som lider av ulykkelig kjærlighet. Solsikker stå for adoring følelser.

Gul lik Optimisim


Enhver type gul blomst, fra roser til tulipaner, symboliserer nye begynnelser og lyse, solfylte dager. Noen som kjøper seg en blomsterbukett i denne fargen, enten føler seg entusiastisk eller håper å oppnå en positiv og glad utsikter.