Hovudside

Typer av Star Flowers

by Walther

Typer av Star Flowers

Selv om mange stjerne blomster har fem kronblad som danner en stjerne, er det andre med mer enn fem. Et eksempel er den stjerneformede "Star of Bethlehem", som er en flerårig pære med seks hvite kronblader, i henhold til bildet på Virginia Tech Guide Identifikasjon nettside. Noen stjerne blomster tilby søte dufter som Nicotiana F1, som avgir en sterk jasmin-lignende duft om kvelden når sine stjerneformede hvite eller lilla blomster dukke opp, ifølge Colorado State University.

Lychnis


Lychnis blomster er lett å vokse stjerneformede blomster som kommer i fargene hvit, purpur, rosa og fuscia. Den maltese kors (L. chalcedonica), som produserer scarlet røde blomster i runde, tykke klynger, er en av de beste variantene og tiltrekker seg kolibrier, ifølge Colorado State University. Andre topp varianter inkluderer den tyske fengende fly (L. Viscaria), som har klebrig stengler og gresskledd-lignende blader, og rosen smelle (L. coronaria) med sin ullen, sølvgrå blader og hvite eller fuchsia blomster.

Blue Star Creeper


Den blå stjernen Creeper (Pratia pedunculata), en eviggrønn plante med små blader og lys-blå, stjerneformede blomster, vokser til fire eller fem inches høy, sier University of California. Også kjent som Laurentia fluviatillis eller Isotoma fluviatilis, den blå stjernen Creeper vokser kraftig og er antatt å være invasiv av noen mennesker, selv om det er i stand til å bli styrt. Det kan være mer inngripende når det gis for mye vann og gjødsel. Denne snikende planten kan ta litt foten trafikk og gjør godt plantet mellom stepping steiner. Gi det tilstrekkelig sol og tilstrekkelig vann.

Red Cypress Vine


Den røde sypress vintre, en usedvanlig attraktiv morgen-herlighet, er en Twining, blomstrende plante med Lacy blader. Det har scarlet red, femkantet stjerne, rørformede blomster ca 1 1/2 inches lang, ifølge Floridata. Dette vintreet har fine, fjærlett blader som er delt inn i delikate segmenter. Denne skjøre, lekker vintreet er ikke aggressiv, men det kan klatre opp til 20 meter under ideelle forhold. Røde sypress vinstokker kommer fra tropisk Amerika og Mexico, selv om de nå vokser i store deler av Øst-Amerika. Den vintreet lyse røde blomster gjør et fantastisk landskap skjerm eller kan brukes til å dekke et espalier. Dens nektar tiltrekker seg kolibrier og sommerfugler.

Dunete Jasmine


Dunete Jasmines (Jasminum multiflorum) er eviggrønne vinstokker som produserer små hvite stjerneformede grupperte blomster gjennom hele året, bemerker University of Florida. De vokser raskt og trenger full sol til delvis skygge. Sine blader og stilker er belagt med en fløyelsaktig pubescence som gir planten sin grå-grønn utseende.

Primulaceae


Den Primulaceae (Trientalis borealis) produserer hvite, stjerneformede blomster som har 5-9 spisse kronblad, vanligvis bæres i par over bladene. Fabrikkens lange, smale bladene er ordnet i en enkelt spinnehjul på fem til ti blader, ifølge georgiske Court University. Funnet i fuktige skoger, disse blomstene blomstrer i slutten av våren.