Hovudside

Scunci Steamer Instruksjoner

by Walther

Scunci Steamer Instruksjoner

Den Scunci Hand Held Steamer er en lett og portabel rengjøring enhet som kan eliminere bruken av skrubbing og giftige rengjøringsmidler for en enkel, rask måte å rengjøre og desinfisere hjemmet ditt. Denne trykk damp renere er effektiv på mold, mugg og smuss fjernes. Det fjerner også rynker fra klær og draperier.

Bruk Scunci i kjøkkenet


Den Scunci Steamer er nyttig i fjerning av fett og sot på komfyrtopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Den damperen har en 10 oz reservoar og når varmes opp, gir en strøm av damp fra munnstykket. Dampen myker fett og smuss og komme inn på fett og inn i sprekker som er å vanskelig å komme til med en fille. Dampen dreper også bakterier, mugg og mugg uten bruk av sterke kjemikalier.

En Germ Free Bad med Scunci


Den Scunci kan brukes i mange områder av badet. Det damper smuss og flekker fra bunnen av toalettet, og har en spesielt vinklet dyse for å desinfisere inne i bollen. Dampen løsner mugg og mugg fra fugemasse og fliser i dusjen, og er også brukt til å rense speil og ta vann flekker fra dusjdører.

Funksjoner og Inkludert tilbehør


Den Scunci Steamer har en 9 oz. vanntank og bruker 1000 watt strøm. Vannet tar bare omtrent tre minutter å varme opp, og skal gi deg ca 10 til 15 minutter av rengjøring tid. Reservoaret må fylles på etter den tid, så for spesielt skitne jobber, kan det kreve flere påfyll. Den leveres med en rekke dyser, en forlengelse slange, forskjellige tips og børster og en bruksanvisning.