Hovudside

Problemer med Hot Tubs

by Walther

En badestamp kan gi deg et avslappende bad og kanskje en dråpe i stress, men badestamper har også sine problemer. Ikke bare gjøre badestamp eiere trenger å holde deres badestamp ren, men de må også holde alle delene i orden. Som alle store apparater, til tider vil du ha et problem med badestamp. Finn en reparasjon profesjonell som har erfaring med badestamper og spas å håndtere eventuelle problemer.

Elektriske problemer


Badestamp går på strøm, noe som kan føre til problemer. Sørg for at din bryter og sikringer fungerer som de skal, og at det ikke er noen synlige ledninger.

Pump


En defekt pumpe kan føre til problemer. Motoren kan ikke løpe, eller det kan kjøres konstant på bare én hastighet. Pumpen kan også føre til at vann-nivået til å være for høy eller for lav.

Hete


En sviktende termostat kan føre til at badestamp å overopphetes eller til har ingen varme i det hele tatt.

Lukt & Foaming


Ubehagelig lukt og skummende vann i en badestamp er vanlig, og noen av de enklere problemer å fikse. Kontroller pH-verdien av vannet. Støt den med klor eller andre kjemikalier som er nødvendig. For å redusere skum, avstå fra iført sunblock og lotions i boblebadet.

Slitasje


Slitasje er ikke nødvendigvis et problem, helt til du finner ut at det forstyrrer funksjonen av badestamp. Dekke badestamp å unngå vær skader, for eksempel flekker og sprekker.