Hovudside

Leilighet Lease Sjekkliste

by Walther

Leilighet Lease Sjekkliste

Leie din første leilighet kan være en spennende tid i livet ditt. Flytte til et nytt nabolag, bor på egen hånd, nyter nye funnet frihet og å få nye venner kan være bare noen av frynsegodene. Men før du registrerer at lease, sørg for å inspisere den nye plassen grundig. Ta med deg en sjekkliste over elementer og funksjoner som er viktig for deg å sikre at du vil nyte din tid i ditt nye hjem.

Sikkerhets Funksjoner


Din sikkerhet er en av de viktigste aspektene ved å flytte inn i ny leilighet. Ved inspeksjon din potensielle nye hjem, bør du sjekke for sikkerhets funksjoner som alarmanlegg, jobber røykvarslere, solide låser med reiler på døren din og sikre låse vinduer. Elementer som innendørs vann sprinkleranlegg og brannslukkere kan ikke bare hjelpe trygge møbler dine, men kan redusere leieren er forsikring også.

Leilighet Fasiliteter


Ved inspeksjon din potensielle nye leiligheten, sørg for å sjekke ting som kanskje ikke er så opplagt. Hvis vanntrykket er viktig for deg, slå på dusjen og se om du har en vedlikeholdslading eller en foss. Inspisere alle apparater for å sikre at de er i orden. Se om din telefon og kabel hookups er i rom du trenger dem i. Til slutt, se etter noen kosmetiske skader på leiligheten.

Bygningen service fasiliteter


Når du flytter til en leilighet, finne ut hva slags ekstra fasiliteter er inkludert med leieavtalen. Hvis leiligheten hjemme ikke har en vaskemaskin og tørketrommel, å ha et vaskerom på lokalene er veldig praktisk. Ekstra lagringsplass kan også være nyttig hvis du nedbemanning dine boligkvarter. Noen komplekser vil signere for og holde leveranser for deg. Alle disse tingene kan gjøre din leilighet opplevelsen mye morsommere.