Hovudside

Slik fjerner Yellow røyk flekker fra klær

by Walther

Røyke eller å være rundt noen som røyker skader helsen. Det kan også sette flekker på klær. Gule flekker fra nikotin kan danne på stoff. Selv klær hengende i skap kan bli farget fra noen røyke i huset. Noen flekkfjerningsprodukter og hjem rettsmidler kan fjerne flekker, men mange kan skade stoffet eller bære den ut raskere. Organisasjoner og universiteter som har testet flekkfjerning behandlinger anbefaler bruk av produkter som er effektive og trygge for klær.

Bruksanvisning


Slik fjerner Yellow røyk flekker fra klær


•  Bland en teskje av mild flytende oppvaskmiddel og en kopp varmt vann. Fukt en absorberende hvit klut med mildt såpevann og tilsett 5 dråper hvit destillert eddik. Plasser klut på røyken flekken til den er borte. Skyll med lunkent vann og vask som vanlig.

•  Bland 1/2 kopp varmt vann med 1/2 teskje av en presoak eller vaskemiddel med enzymer. Suge en absorberende hvit duk med enzymet løsning og legge den på flekken for 1/2 time. Skyll med kaldt vann og vask som vanlig.

•  Fukt en absorberende pute laget av hvitt tørkepapir med denaturert eller isopropyl (rensealkohol) og plassere den på tobakk flekken. Vent noen minutter. Fjern puten og plassere en ny en på stoffet. Gjenta denne prosedyren til flekken er borte.

•  Oppløs protese renere i en beholder med vann. Suge hvite klær med gule røyk flekker i gebiss renere i minst åtte timer. Vask som vanlig og linje tørr.

•  Vasking gul sigarett flekker med natriumperborat, en oksiderende kjemisk brukt i ikke-klor blekedetergent, eller krystallsoda, som er laget av et kjemisk stoff som natriumkarbonat.