Hovudside

Hvordan bli kvitt rester i en Vaskemaskin

by Walther

Hvordan bli kvitt rester i en Vaskemaskin

Vaskemaskiner fjerne smuss og olje, noe som noen ganger la en sotete rest på innsiden av vaskemaskinen, fra klær. Å bruke for mye vaskemiddel kan også legge igjen en såpe avskum lag inne i vaskemaskinen. Bor i en region med hardt vann forlater kalk eller mineralforekomster på innsiden av vaskemaskinen. Noen ganger resten er ikke synlig inne selve maskinen, men klær som kommer ut av vaskemaskinen kan ikke vises så ren som de burde. Klær som kommer ut av vaskemaskinen med flekker eller ikke rent generelt er et signal til dyp rense vaskemaskin og fjerne rester.

Bruksanvisning


•  Ta ut alle uttakbare deler, inkludert såpe og tøymykner dispensere. Sug delene i varmt vann i 15 til 20 minutter. Skrubb dem rene med en skurebørste og skyll med rent vann. Hvis de avtakbare delene har en fet rester, legg 1/2 ts. av et kommersielt tilgjengelig avfettingsmiddel til bløtlegging vann. Hvis de avtakbare delene har såpe avskum eller hardt vann flekker, legg 1/4 kopp hvit eddik til soaking vann.

•  Fukt en klut med vann og skrubb innsiden av vaskemaskinen for å fjerne skitt rester. Våt en tannbørste med vann og skrubb sprekker å løsne bygget opp smuss og skitt. Still vaskemaskinen til det varmeste vannet innstillingen og legge til 1/4 kopp vaskemiddel. La vaskemaskinen for å kjøre gjennom en full syklus for å fjerne skitt rester.

•  Fyll en liten bøtte med varmt vann og 2 ss. av en kommersielt tilgjengelig avfettingsmiddel for å fjerne fet eller fet hinne. Dypp en skurebørste i blandingen og skrubbe innsiden av vaskemaskinen. Fyll vaskemaskinen med varmt vann og tilsett 1/4 kopp avfettingsmiddel. La maskinen kjøre gjennom en hel syklus pluss en ekstra skylling. Hvis vaskemaskinen ikke har mulighet for en ekstra skylling, kjøre vaskemaskinen gjennom en annen syklus med rent vann.

•  Still vaskemaskinen til det varmeste vannet innstillingen og legge 4 kopper hvit eddik for å rense såpe avskum rester eller hardt vann flekker. Tillate vaskemaskinen til å agitere for ett til to minutter. Slå av vaskemaskinen og la eddik og vann blandingen suge av kalk og hardt vann innskudd. Slå vaskemaskinen på igjen, og la den fullføre syklusen.

Tips og advarsler


  • Gjenta noen av de rengjøringsmetoder to til tre ganger om vaskemaskinen er svært skittent eller hvis rester.
  • Kjør to kopper klor gjennom vaskemaskinen på en regelmessig syklus bruker hotteste vann tilgjengelig for å desinfisere vaskemaskin og drepe skjulte mold eller mugg.
  • Ikke rengjør en tøymykner dispenser med vaskemiddel. Blande tøymykner og vaskemiddel vil forårsake flekker og flekker på klær.