Hovudside

Tips for Kentia Palm Care

by Walther

Tips for Kentia Palm Care

Kentia palm (Howea forsteriana), også kalt privaten palm fordi det er godt tilpasset innendørs vekst, er innfødt til Lord Howe Islands øst for Australia. Trær har grasiøs, hengende,, fjærblader som kan nå opp til 12 meter lang. Den single-trunk treet vokser forholdsvis sakte, og nådde en gjennomsnittlig moden høyde på 20 meter. Lange stilker produsere bunter av hvite blomster, som slår inn i røde, egglike, små frukter.

Temperatur, lys og grunnforhold


Kentia palmer vokser best i frostfrie, subtropisk klima som ligger innenfor USDA hardførhet soner 9B til 11. De i kjøligere områder bør vokse det inne i containere for beskyttelse om vinteren. Flaten foretrekker å vokse i områder som får skyggen til delvis skygge - ikke i full solen. Bare modne, fem år gamle palmer kan tolerere solrike forhold. Situate innendørs-vokst palmer i områder som ikke mottar direkte sollys, så det tåler og foretrekker lave lysforhold. Kentia palmer foretrekker å vokse i jord som drenerer godt og er rik og Leir. Det tåler et bredt spekter av godt drenerende jordtyper, men presterer best i de rike på organisk materiale.

Vanning


Utendørs-vokst Kentia palmer vokser best med jevnlig vanning, som de har en moderat toleranse for tørke. Gartnere bør holde jorda tørker helt ut, men ikke holde området våt. Innendørs eller container-vokst palmer krever vanning omtrent en gang per uke. Beholderens jord bør ikke være konstant våt eller helsemessige problemer vil oppstå. Håndflaten er utsatt for rot råtne hvis dyrket i våte forhold, og vil svekke og dø, ifølge University of Florida.

Frostbeskyttelse


Ved frost eller fryser, bringe utendørs, container-vokst Kentia palmer innendørs til et varmt sted. Håndflaten er frost sensitiv, og bare trær vil tåle sporadisk temperaturer dipping til 25 grader F, ifølge Floridata. Vann utendørs-vokst palmer grundig før frysing været kommer, for å hjelpe isolere roten ballen. Hvis håndflaten er ikke for høy, pakk ferie lys rundt det for ekstra varme.

Holde Trees Sunn


Gjødsle Kentia palmer i vekstsesongen for maksimal vekst og helse. Bruk en 18-18-18, slow-release palm spesiell, brukt i henhold til pakken instruksjoner. Den gjødsel brytes ned til jord over en periode på omtrent tre måneder. Spre gjødsel under håndflaten sin baldakin, og ikke la den haug mot stammen, eller brenning kan forekomme.

Håndflaten er utsatt for problemer som edderkopp midd, skala eller sopp. Behandle treet med et produkt trygt for bruk på Kentia palmer og gjelder i henhold til etiketten. Det er best å behandle eventuelle problemer så snart du oppdager dem. Håndflaten er utsatt for Lethal Gulfarging, et botemiddel sykdom. Vokser ikke palmer utendørs i områder der sykdommen er problematisk.

Beskjæring


Kentia palmer krever beskjæring bare å fjerne døde, brune blader. Tillate blader som fortsatt har grønt på dem til å forbli på treet, som treet er fortsatt trekke næringsstoffer fra dem. Bruk beskjæringssaks eller beskjæring og kutte frond av nær stammen. Gartnere kan også klippe av frukt stilker uten å skade treets vekst ytelse.