Hovudside

Den gjennomsnittlig volum av husholdningsavfallet septiktank

by Walther

Den gjennomsnittlig volum av husholdningsavfallet septiktank

Septiktanker er en viktig del av vår regjering-regulert avfallsinnsamling og Avfallshåndtering. Septiktanker inneholde slam og fjerne flytbare faststoffer fra avløpsvann, slik at filtrert vann til å renne inn i absorpsjon området, vanligvis plassert i et verksted bak en bygning.

Størrelse


Riktig størrelse av en husets septiktanker avhenger av hvor mange soverom hjemmet har. Ifølge Pennsylvania College of Agricultural Sciences, en tre-roms hus krever en tank som rommer minst 900 liter. En ni-roms hjem forventes å ha et minimum 2000 gallon septiktank. Entreprenører og utbyggere kan størrelse en septiktank for et nytt hjem.

År mellom Pumping


Hvor ofte en septiktank skal pumpes avhenger av hvor mange mennesker lever i husholdningen. For eksempel kan en 900 liters tank vanligvis vente i tre år mellom pumping for en husholdning på tre, eller i underkant av to år for en husholdning på fem.

Tegn på en Full Tank


Hvis en septiktank plassering har vond lukt eller vann pooling på toppen av det, så sjansene er at det er full og må pumpes. Et annet tegn er en vask eller toalett som tar for lang tid å renne.