Hovudside

Hvordan Grow Caladiums

by Walther

Caladiums, også kjent som mor-i-lov anlegget, er veldig lett å vokse fra pærer. Med sine vakre farger og store hjerte eller pilspiss formede blader, gjør dette anlegget et flott tillegg til alle nyanser hage. De kommer i en rekke farger, men for den mest dramatiske effekten, masse bare en eller to farger sammen i en kant eller i en container.

Bruksanvisning


•  Grow caladiums utenfor året i sone 10. Sone 3 til 9 må graves og lagret for vinteren. Kjøpe store, sunne pærer uten mugg eller mugg på din lokale barnehager.

•  Plant pærer Knobby side opp innendørs i 4-tommers potter fylt med en blanding av leirjord, grov sand og torv mose. Legg 1/2 ts. av 5-10-5 gjødsel for hver pott. Når jorda er varm i mai og temperaturen holder seg over 70 grader, overføre utenfor til preparerte senger eller beholdere. Hvis all fare for frost er over, og du har ikke noe imot litt tregere start, kan du hoppe over den pre-planting og plante løkene direkte ned i bakken på dette punktet.

•  Gjødsle plantene hver måned i løpet av vekstsesongen.

•  Overvintrer de caladiums på følgende måte. I høst, løft pæren ut av bakken med en klump av jord. Sette den ut til tørk i et frostfritt, skyggefull plass. La tørke i ca to dager. Klipp av tørkede blader og lagre på et moderat varmt sted. Plassere flere som pærer i brune papirsekker og etikett med ulike navn. De caladiums vil være klar til å vokse igjen neste vår, og du kan starte denne prosessen på nytt.

Tips og advarsler


  • Skjær CALADIUM blader gjør vakre arrangementer og vil holde innendørs i 2 til 3 uker. Suge bladene i 24 timer før du bruker i en ordning.