Hovudside

Hvordan koble opp en Hayward Pool Filter

by Walther

Hvordan koble opp en Hayward Pool Filter

Hayward Pool Products tilbyr svømmebasseng ownerâ € ™ s en effektiv og holdbar linje med pool filtre. Bassenget filteret er ansvarlig for å filtrere ut partikler og skitt fra bassenget og returnere den rent vann til bassenget. Hayward tilbyr tre typer basseng filtre: sand, kassett, og kiselgur (DE), som alle er utstyrt med enkle å installere komponenter. Ved hjelp av noen få skritt, vil du være i stand til å installere din pool filter og nyte krystall ren, vakker svømming vann.

Bruksanvisning


•  Trekk ut basseng pumpe for å koble fra strøm og unngå elektrisk støt.

•  Plasser Hayward bassenget filteret i et nivå sted mellom bassenget pumpen og poola € ™ s tilbakeslagsventil. Hvis nødvendig, bruk belegningsstein og en utjevning verktøy for å skape et nivå sted.

•  Koble basseng pumpe utløpsventilen til Hayward filterâ € ™ s innløpsventilen ved hjelp av et stykke basseng slange. Fest basseng slangen på begge ender ved hjelp slangeklemmer; Stram hver slangeklemme ved hjelp av en flat skrutrekker.

•  Bruk en annen del av bassenget slange å koble bassenget filteret til poola € ™ s tilbakeslagsventil, som ligger på sideveggen av bassenget. Fest begge ender av bassenget slangen ved hjelp av slangeklemmer.

•  Fyll svømmebasseng med riktig mengde vann og legge de nødvendige kjemikalier. Koble strøm til basseng pumpe og systemet er klart til å bli slått på.