Hovudside

Inground Vinyl Pool Liner Problemer

by Walther

Enhver form for svømmebassenget vil ha problemer over tid. Vinyl liners for bassenger er laget for å vare i mange år. Liners kan bli skadet av kjemikalier, vær og normal bruk. Problemene knyttet til vinyl-lined bassenger er annerledes enn de som er forbundet med konkrete bassenger og krever sine egne løsninger.

Lekkasje


Lekkasje i vinyl foringer er et vanlig problem. Hvis du må legge til en tomme eller mer vann hver uke, ikke inkludert det som er tapt på grunn av sprut og fordampning, så du kan ha en lekkasje. For å finne lekkasjen, sjekk områdene rundt lampen, stiger og skimmer kurv. Du kan bruke en sprøyte fylt med rød konditorfarge for å sprute vann rundt vannlinjen. Hvis du ser vannet blir sugd inn i liner, da har du funnet din lekkasje. Du kan reparere lekkasjer med patch kits som kan kjøpes ved bassenget forsyne butikkene. Lekkasjesøking kits er også tilgjengelig hvis du ikke har materiale på hånden for å lage din egen. Aldri ignorere vannlekkasjer. De kan føre til mer omfattende skader med hele bassenget struktur.

Perlene Track Problemer


Vinyl liners blir holdt på plass av en perle spor på kanten av bassenget. Kanten av duken kan noen ganger kommer ut av vulsten sporet, slik at et hull mellom toppen av foringen og bunnen av dekket kappen. Om seksjonen er ganske liten, kan du bruke en hårføner eller en varmepistol for å gjøre duken myk og smidig. Du må kanskje jobbe duken for litt for å få den tilbake i sporet, men bruke varme bør gjøre det litt mykere og lettere å administrere. Om seksjonen er for stor til å gjøres på en gang, kan du senke vannstanden til å gjøre det lettere. Prøv å feste de mindre deler før du kommer til det punktet, skjønt. Hvis du ikke feste et lite hull, kan det fortsette å komme ut av sporet og skape et større hull; og være mer en byrde å komme tilbake på sporet.

Rynker


Hvis bassenget kjemi er ikke balansert, kan det føre til rynker i liner. Små rynker kan skyves ut av foringen med bassenget børste. Du kan vikle et håndkle rundt slutten av stangen og bruke det, men vær forsiktig så du ikke å punktere duken. For rynker som er større eller mer tallrike, kan du noen ganger bruke et stempel for å få dem ut. Plasser stempelet over eller under rynke, aldri direkte på rynke. For store rynker som forårsaker duken å kaste seg over, ringe en profesjonell. En profesjonell kan være lurt å delvis tømme bassenget for å nullstille liner. Vær oppmerksom på at tømme bassenget kan forårsake skade på strukturelle komponenter som kan føre til at du mister hele bassenget.

Luft Under Liner


Luft kan komme under foringen hvis den er trukket bort fra vulsten spor. Hvis dette skjer, kan vannet komme mellom liner og sement under. Bruk en utendørs støvsuger for å suge luft og vann ut av folien før koble den til perle spor. Bruk en våt / tørr vakuum og også utvise forsiktighet ved håndtering av et elektrisk apparat i nærheten av vann.

Fading


Vinyl liners er produsert for å vare i opptil 20 år. Fotografiet er falmet fra solen og kjemikalier som tilsettes vannet. Når du legger sterke kjemikalier, bland den kjemiske med noen av bassenget vann i en bøtte før du legger det til bassenget. Dette holder den kjemiske fra å komme i direkte kontakt med vinyl liner. For å holde vinyl mot solskader, dekker bassenget når det ikke er i bruk. Det er basseng dekker tilgjengelig som krever svært lite vedlikehold og kan enkelt settes opp og fjernes.