Hovudside

Hvordan Naturligvis bli kvitt Gnats på en potteplante

by Walther

Hvordan Naturligvis bli kvitt Gnats på en potteplante

Myggen flyr rundt potteplanter kan være irriterende. Det er larvene av soppen myggen, men at er skadelig. Larvene lever på plantens røtter forårsaker bladene til gul og wilt. Mygg er trukket for fuktighet og råtnende organisk materiale i jord og et stort angrep kan drepe en plante. For en organisk, kjemisk fri husstand, ved hjelp av plantevernmidler for å eliminere mygg er ikke et alternativ.

Bruksanvisning


•  Reduser hyppigheten av vanning potteplanter ved første tegn mygg. Tillate plantene til å sitte inntil den øverste centimeter av jorda er tørr å ta på. For potteplanter i store potter eller kar, la toppen 2 inches tørke ut før vanning.

•  Sug plantene helt når du gjør vann, bruk vann til det drypper ut dreneringshull i bunnen av anlegget. En til to timer etter vanning, fjern eventuelle skuffer under potter og kasser oppsamlet vann før du setter under planter.

•  Fjern eventuell råtnende plantemateriale fra planter og de ​​nær de berørte anleggene. Samle og kast falt blader, visnet blomster og noen pærer som har dødd tilbake. Karantene planter som vises alvorlig infisert ved å plassere dem i et eget rom eller en sol veranda, vekk fra andre planter.

•  Undersøk potten jord. Hvis det er oversvømt eller hvis anlegget har vært i den samme potten for lengre enn et år, er det på tide å repot inn i en større planter. Børst jord fra den gamle potten vekk fra houseplant røtter før planting i frisk, ny blomsterjord.

•  Plasser gule huske feller rundt anlegget. Satt limet-dekket kortene i vinduskarmen, anlegg stativ eller bord hvor plantene sitte. Myggene vil bli trukket til den gule fargen og bli sittende fast til limet. Kast kortene rutinemessig og satt ut frisk seg før de ingen mygg er igjen å fange.

Tips og advarsler


  • Bacillus thuringiensis H-14 er vanligvis betraktet som en naturlig bakterier. Det retter seg mot spesielt sopp mygg larver, og kan brukes i henhold til produsentens instruksjoner i tilfeller av alvorlig angrep.