Hovudside

Backyard Spa Ideer

by Walther

Bakgård spa retreats er det ideelle stedet å slappe av og slappe av. Opprette et landskap ved hjelp av vakre blomster og planter kan skape en frodig og innbydende plass. Stauder, som kommer opp hvert år, vil vokse rundt i landskapet, og gir deg en levetid på nytelse. Solens lys spredt i hagen og rundt spa vil skape en romantisk og magisk glød om natten.

Espalier


For en privat bakgård spa retrett, installere et espalier over spa-området. Et espalier kan være et perfekt stykke å uttale et spa samtidig som det gir et sted å vokse vinstokker og blomster over. Et stort espalier kan dekke spa, samt et område for ekstra sitteplasser for en patio sett. Bruk denne til å ha middag før en avslappende dukkert i boblebadet. Bruk beholdere ved foten av spa å plante krypende blomster. Trene dem til å vokse opp espalier og over toppen for en bortgjemt spa retrett. Moonflowers, som åpner om natten, og krypende timian, vil skape en frodig og eksotisk design.

Peis


Ta kanten av kjølige netter og installere en brann gropen ved siden av spa. Brann groper, som er bærbare, kan plasseres i nærheten av ditt spa for en varm glød. De kommer i mange farger og design som passer dine behov. En chiminea, som er laget av keramisk materiale, er en front-lasting brann gropen med en avlang kropp. Plasser en chiminea rundt spa og nyte et glass vin i spa landskapet.

Foss


For en dristig og dramatisk tillegg til spa, legge til en foss over spa. Vannet, som vil kaskade inn i spa-området, vil skape en avslappende og innbydende retrett til landskapet. Bruk din favoritt stein for å lage en foss. Installere en pumpe og vann funksjon som hovedenheten, med steiner og planter nærliggende for ekstra design og dekning. Fosser kan slås av og på avhengig av tid på året. For en ekstra designelement, bruker lys rundt fossen for å skape en romantisk atmosfære.

Stone Patio


Ved siden av spa-området, skape en stein uteplass og gangvei. Ved hjelp av skifer eller skifer og skape et rom ved siden av spa for et område for å nyte middag på. Tømme ut plass og legge stein i din ideelle design. Runde uteplass utseende er vakkert og kan skape det perfekte stedet for din utendørs patio sett. Ved hjelp av de samme steinene, lage en vei som fører til spa-området. Plante mose eller krypende timian mellom steinene for en vakker design.

Trær


For et attraktivt bakteppe rundt spa, plante stort sedertre og dverggrantrær. Plante disse langs en vei til din spa-område eller bak spa for et vakkert landskap design. Sedertre, som er eviggrønne, vil forbli fargerike i høst og vinter. Lavtvoksende busker rundt spa-området vil skape tekstur og farge. Lilla hortensia er spredt i landskapet området vil skape en magisk setting. Deres store oppblomstringer kan også bli kuttet til bruk i en vase på din patio sett.