Hovudside

Federal Tilskudd til Residential oljekjel Replacement

by Walther

Federal Tilskudd til Residential oljekjel Replacement

Energieffektive boliger avlaste stress av varierende energikostnader. Opprette en energieffektiv hjem ofte innebærer å erstatte en gammel olje brennende ovn eller kjele. Den føderale regjeringen oppfordrer huseiere til å gjøre sine hjem så energieffektiv som mulig. For å oppnå dette, har den føderale regjeringen iverksatt programmer for å lette noe av den økonomiske byrden forbundet med oljekjel erstatning. Disse programmene inkluderer skattefradrag, rabatter og finansiering.

Skattefradrag


Den føderale regjeringen tilbyr en skatt kreditt på opp til $ 1500 eller 30 prosent av kostnadene for den nye ovnen hvis det er et drivstoff effektiv modell. Godtgjørelsen kan bare brukes på eksisterende primære boliger. Hevder dette skattefradrag ved innlevering IRS Tax Form 5695 når innlevering skatter. Lagre kvitteringer for kjøp. Produsenten av den nye kjelen behov for å gi en uttalelse som indikerer det nye produktet er drivstoffeffektive. Godtgjørelsen er ikke bare for å oppgradere oljeovner. Den kan brukes på kjøp av energieffektive luft kjølesystemer, isolasjon, taktekking og utvendig vindu erstatning.

Rabatter for Energy Star Appliances


The Environmental Protection Agency (EPA) og US Department of Energy laget dette programmet for å oppmuntre huseiere til å bli mer energieffektive. Den føderale regjeringen har bevilget penger for hver stat spesielt for å finansiere en Appliance rabatt program. Programmet vil være i kraft før pengene renner ut. Staten bestemmer hvem som er kvalifisert for rabatten. Rabatten utgjør for å kjøpe en energieffektiv Energy Star ovn varierer fra $ 50 til $ 500.

Programmer for å refinansiere energieffektive boliger


Den føderale regjeringen gir også hjelpe med å skaffe finansiering for remodels. Finansiering programmer er tilgjengelig for å hjelpe huseiere remodel sine hjem for å bli mer energieffektive. Denne typen finansiering kan oppnås gjennom statlige forsikret lån programmer. For å kvalifisere for en av disse lånene, huseiere vanligvis trenger for å få en Home Energy Rating (HER) av en sertifisert rater. Denne rangeringen vil anbefale energisparealternativer som kan inkludere en oljekjel erstatning. Detaljer om denne typen finansiering kan variere fra staten.