Hovudside

Hvordan Grow Hage Reddiker

by Walther

Hvordan Grow Hage Reddiker

De fleste vet reddiker bare som små, sterkt flavored tillegg til restaurant salater. Disse rotgrønnsaker faktisk vokse i en rekke størrelser, farger og smaker, skjønt, og de kan være ganske søt med riktig pleie. Dyrke dine egne hagereddiker med forsiktig jord og valg av sted, og høste både tidlig og sent for saftige, sprø og smakfulle grønnsaker.

Bruksanvisning


•  Begynn å plante reddiker når temperaturen stiger til 45 grader Fahrenheit i løpet av våren. Reddik frø spirer med litt frost, og vegetabilske vokser best i kjølige, fuktige miljøer på 50 til 65 grader F.

•  Sett reddiker i den etablerte hagen, i flekker med fire til seks timer med sol hver dag og rask drenering. Reddiker råte i stående vann fra våren stormer. Sett til side 5 til 7 kvadratmeter med plass for reddik tomten.

•  grave seg ned i 5 til 7 inches av jord for å bryte den opp. Reddiker krever løs, smuldrete jord for vekst, og mislykkes i tett eller steinete jord. Bland 2 til 3 inches av organisk kompost i jorden for å øke ernæring. Opprettholde fuktigheten mellom vanning økter.

•  Plant en rad av reddik frø i ditt første planting. Skyv frøene 1/4 til 1/2 tommers dyp, hver 1 til 1-1 / 2 inches i raden.

•  Vann reddiker med to inches av vann hver uke for å holde dem konsekvent fuktig. Lå to inches av organisk mulch over jorda for å holde det fuktig og fri for ugress. Reddiker vil ikke vokse i tørr eller overfylt jord.

•  Plant en annen rad med reddiker 12 til 24 inches fra den første, 10 til 12 dager etter den første planting. Plant en annen rad 10 til 12 dager senere, og så videre. Dette forskjøvet planting sikrer en kontinuerlig reddik avling inn forsommeren. Avvikle reddik beplantning tre til fire uker i forkant av sommervarmen.

•  Harvests reddiker på sine forfall, eller når enkeltreddiker måler 1 cm i diameter. Mindre, tidligere reddiker produsere søtere, mørere kjøtt.

Tips og advarsler


  • Plante reddiker mellom større og tregere voksende planter til å bruke hagen plass effektivt.