Hovudside

Instruksjoner for en Bissell Steam Cleaner

by Walther

Bissell damp rengjøringsmidler kommer i en rekke modeller, alle svært like i konstruksjon og drift. En av Bissell fremste damprensere er PowerSteamer Pro, en oppreist renere utstyrt med en én gallon vanntank, fire-rad gulvbørste, tjuefem fots ledning lengde og en tolv-tommers rengjøringsbredde. Prosedyren for drift av Bissell PowerSteamer Pro er veldig grei; mesteparten av tiden vil bli brukt fylling og tømming av vannbeholderen under bruk.

Forberedelse


Før du bruker Bissell damp renere, forberede seg på rommet for rengjøring ved å fjerne noen møbler unna der du har tenkt å jobbe. Planlegg en sti å følge mens du rengjør. Ideelt sett bør du starte rengjøring i den delen av rommet lengst fra exit; denne måten, vil du ikke å gå over en just-renset delen av teppet hvis du ønsker å komme seg ut. Dersom det er ønskelig, bruke en pre-treat formel til de mer tungt reiste deler av teppet; tillate formelen for å sitte i tre eller fire minutter før du fortsetter.
Forberede renere for bruk ved først å fjerne vanntanken (senke reneres håndtaket til det er parallelt med bakken og løft tanken ut i håndtaket). Bære tanken til en stor vask eller badekar og fjerne lokket (rotere håndtaket for å låse opp lokket); hvis det er noen restvæske igjen i karet, helle det ut. Fyll tanken blære med varmt vann og sett på lokket. Bære tanken tilbake til damp renere, returnere det til sin plass og løft reneres håndtaket til det er oppreist.
Undersøke forsiden av renere og lokalisere formelen tanken. Løft tanken ut, skru av hetten og hell i nok formelen for å nå indikatorlinje på tankens side (hvis du bruker en konsentrert rengjøringsformel, sjekk instruksjonene på pakken, kan du bli bedt om å fortynne formelen med vann før å bruke). Når du har fylt tanken, returnere det til sin plass i dampvasker.

Drift


Velg en jordet 120V stikkontakt nærmeste området du ønsker å rengjøre og koble til strømledningen. Undersøke bunnen av damprenser og man vil se to ringer, en ved formelen tanken, og en annen på den motsatte side. Still oppringt av formelen tank til "normal" eller "stor trafikk", avhengig av hvor skittent det området du ønsker å rengjøre er. Still den andre summe til innstillingen for rengjøring av gulv. Finn strømbryter på baksiden av enheten, og sett den til "ON" posisjon.
Hjulet renere til den delen av teppe du ønsker å rengjøre først. Hold håndtaket trigger ned mens du flytte støvsugeren frem og tilbake over teppet; dette vil gjelde vann og rengjøringsmiddel. Slipp avtrekkeren og kjøre renere tilbake over den samme delen for å plukke opp eventuelle gjenværende vann; fortsette på denne måte inntil vannet blir trukket inn i tanken vises klart. Etter at du har renset og skylt en del av teppet, gå videre til den neste.
Når reneres tank vises full, senke renere håndtak, fjerne tanken og bære den til en vask, toalett eller utenfor plassering. Hell det skitne vannet ut av tanken. Skyll av lokket og fyll tanken med varmt vann, deretter returnere den til renere og gjenoppta rengjøring.