Hovudside

Hvordan få Private Hjemmeadresse upublisert

by Walther

Hvordan få Private Hjemmeadresse upublisert

Etter å ha din adresse postet for hele verden å se kan være urovekkende for noen og en reell personvern problem for andre. For noen kan det også være et spørsmål om liv og død. Selv om du ikke vil være i stand til å avpublisere adressen din i bøker allerede trykt og distribuert, kan du fjerne det fra fremtidige utgaver, men det må gjøres før katalogen eller telefonboken går i trykken.

Bruksanvisning


•  Ring telefonselskapet eller tjenesteleverandøren og la dem vite at du ønsker å endre ditt telefonnummer og adresse til "oppført." Det er vanligvis en liten avgift fra telefonselskapet for denne tjenesten, men det vil sterkt forbedre sikkerheten og holde adresse fra å dukke opp ikke bare i telefonboken, men også i databaser på nettet.

•  Bare fordi din adresse er unoterte betyr ikke at det ikke kan vises i Google. Gå til www.google.com/intl/en/help/pbremoval.html å fjerne oppføringen fra Google-adressen katalog på nettet. Dette vil ikke fjerne deg fra mylderet av andre nettsteder på nettet som Anywho.com, Switchboard.com, Smartpages.com, Phonenumber.com, Infospace (som inkluderer AOL hvite sider) og Zabasearch, så det kan ta litt mer arbeid og forskning for å sørge for at din adresse er virkelig private.

•  Gå til whitepages.com. Søk etter den oppføringen du vil fjerne. Finn og klikk på navnet ditt. På siden Detaljer, blar ned til bunnen av siden og se etter en link som sier "Fjern denne oppføringen." Klikk på linken og følg videre instruksjoner. Dette vil fjerne din adresse fra online hvite sider katalogen. Du må kanskje sjekke området med jevne mellomrom for å sikre at informasjonen ikke ble tillatt igjen i katalogen av en tredjepart; hvis din info er funnet, må du følge trinnene for å fjerne det igjen.

Tips og advarsler


  • Hvis alt annet mislykkes, eller du finne nummeret ditt er i en rekke kataloger, kan det være best å få et nytt nummer med telefonen selskap som er unoterte, slik at det vil forbli upublisert, og du trenger ikke å gå gjennom så mye hassle å gjøre informasjonen din privat.
  • Ta deg av alle disse katalogene garanterer ikke at adressen din ikke vil bli funnet publisert på et nettsted eller annet sted, men å ta disse trinnene vil hjelpe.