Hovudside

Mold Inspeksjon og Mold Remediation

by Walther

Tilstedeværelsen av mugg i hjemmet er noe som ikke bør ignoreres. Hvis mugg problemer blir stående ubehandlet, kan de føre til allergi og luftveisproblemer. I tillegg til helserisikoen ved mugg, kan det også føre til strukturelle skader til ditt hjem. Du kan være i stand til å se eller lukte mugg, men ofte er det ingen synlige tegn.

Bruksanvisning


•  Mold ofte kan finnes i fuktige områder av hjemmet som bad, kjellere og gjennomgå mellomrom; Men en hvilken som helst område som har konstant fuktighet er utsatt for mugg. Dette er vanligvis et resultat av lekkasje, feil drenering og høy luftfuktighet. Hvis du mistenker at din hjemme har en mold problem, bør du ha en mold inspeksjon gjort. En mold inspeksjon kan finne formen og dens årsaker og gi deg løsninger.

•  Du har to alternativer for mold testing. Det er gjør-det-selv-sett på de fleste hjem forbedring sentre og på en rekke nettsteder. Mens de er relativt billig, kan de ikke gi en omfattende rapport over mold problemer hjemme står overfor, og du kan bli sittende igjen med flere spørsmål enn svar. En inspeksjon og testing av en sertifisert profesjonell vil være mer grundig og fullstendig.

•  Mold trenger fuktighet for å vokse. Under en mold inspeksjon, vil inspektøren undersøke huset for problemområder som ville fremme muggvekst. Inspektøren vil sjekke luftfuktighet, potensielle drenering problemer, eventuelle lekkasjer og luftkvalitet. Prøver av synlig mugg kan tas. Inspektøren vil også ha verktøy for å se etter og undersøke mold som ikke kan sees bak murene eller i kanaler.

•  Etter at du har en mold inspeksjon, bør inspektøren diskutere resultatene og svarer på dine spørsmål. Han vil identifisere årsaken til mugg og gi deg råd om de beste måtene å rette disse problemene. Du bør også få en skriftlig rapport med detaljer inspektør metoder for å finne formen, hans besluttsomhet som for sin sak og anbefalinger for å fjerne mugg. Inspektøren vil ikke rengjøre mold, men han kan diskutere de beste metodene for rengjøring og fjerning - en prosess som kalles mold utbedring.

•  Du kan være i stand til å rense små områder av mold selv, som for eksempel at du kan finne i dusjen. Imidlertid, hvis det er et stort område av formen, vanligvis definert som større enn 3 kvadratmeter, er det anbefalt at det være profesjonelt renset for ikke å frigjøre sporer i luften. Hvis du rengjør et lite område av mugg, men det kommer tilbake det bør være profesjonelt rengjort også. Fagfolk som er spesialister på mold utbedring har utstyr til trygt ren og kast formen, noe som reduserer helserisiko for de som bor i hjemmet. Hvis du velger å rengjøre små områder av forme selv, bør du ta forholdsregler for å beskytte deg selv ved å bruke hansker, vernebriller og maske.

•  Hvis du vurderer å kjøpe eller selge en bolig, bør du alltid se på tilstedeværelsen av mugg ved å ha en mold inspeksjon som en del av ditt hjem inspeksjon. Mold avsløring lover variere fra stat til stat, så sjekk med din eiendomsmegler. Tilstedeværelsen av mugg i et hus i stor grad kan påvirke prisforlangende. Som selger er det i din beste interesse å løse mold problem før du selger ditt hjem. Hvis du er en kjøper og en mold inspeksjon dukker opp en mold problem, betyr det ikke at du trenger å revurdere å kjøpe huset. Så lenge de treffes tiltak for å løse problemet kan du føle deg trygg på kjøpet. Du kan spørre selgeren om å løse problemet ved hjelp av en sertifisert mold utbedring selskap eller du kan tilby mindre for huset og fikse problemene selv.

•  For å forhindre mugg i huset ditt, bør du undersøke områder utsatt for mugg og løse eventuelle problemer du finner. Det er viktig for å løse eventuelle fuktproblemer umiddelbart. Det kan være så enkelt som å bruke en avfukter i fuktige områder eller installere en avtrekksvifte på badet. Andre spørsmål som sprekker i grunnmuren eller drenering problemer kan ta litt mer arbeid å rette opp, men det vil være vel verdt det hvis det hindrer mugg fra å invadere huset ditt. I tilfelle av sprukne rør eller flom, er det viktig at du handle raskt og grundig for å hindre mugg. Elementer som er våte må tørkes helt, hvis ikke, vil de oppfordrer muggvekst. Elementer som ikke kan raskt og fullstendig tørket bør kastes.