Hovudside

Slik Care for engelske Ivy Potteplanter

by Walther

Slik Care for engelske Ivy Potteplanter

Engelsk eføy er en grasiøs etterfølgende anlegg som vil vokse som gale med svært oppmerksomhet. Engelsk eføy kan også overleve sporadisk forsømmelse, noe som gjør det til et ideelt valg for travle mennesker eller de som er nye for innendørs hagearbeid. Engelsk eføy er ofte plantet i hengende containere, men også gjør det bra i en vanlig gryte, hvor den grønne løvverk kan trenes til å klatre og gå tur over et espalier eller annen støtte.

Bruksanvisning


•  Plant engelsk eføy i en beholder fylt med god kvalitet, alle formål potting mix. Bruk en solid beholder med et dreneringshull og en skål.

•  Plasser engelsk eføy i lyse, indirekte lys. Selv om engelsk eføy vil vokse i lavere lys, vil veksten bli tregere og fargene duller.

•  Vann engelsk eføy når toppen 1/2 tommers av jorda er tørr å ta på. Aldri tillate at bunnen av potten for å stå i vann.

•  Hold engelsk eføy i moderate dagtid romtemperaturer mellom 50 og 70 grader Fahrenheit. I løpet av natten, bør temperaturen være 5 til 10 grader lavere.

•  Gjødsle engelsk eføy en gang hver måned, med en gjødsel for innendørs planter. Ikke gjødsle planten i vintermånedene, eller i varmen av sommeren som plantevekst er bremset på disse tider.

•  Repot engelsk eføy når du ser hvite røtter som vokser gjennom bunnen av beholderen, eller når jorda blir så komprimert med røtter at vannet renner rett gjennom potten. Bruk en beholder bare størrelse større enn den nåværende container.