Hovudside

Hvordan erstatte en røykdetektor

by Walther

Hvordan erstatte en røykdetektor

Erstatte en røykvarsler som korroderer eller slites ut for å holde alle i ditt hjem beskyttet. Røykvarslere reagerer på partikler i røyk og satt av en brannalarm som er høyt nok til å vekke en person fra en død søvn. Hus forsikring bærere og brannmenn foreningene vurdere disse detektorene en plausibel hjelp av tidlig varsling for å redde liv og redusere eiendom tap.

Bruksanvisning


Hvordan erstatte en røykdetektor


•  Identifiser type røykvarsler tiden på plass. Stå på en gardintrapp eller stol og gripe en hånd rundt bunnen av detektoren. Vri litt mot venstre for å løsne huset fra sin monteringsplate. Trekk ned tappen som stikker ut fra den sirkulære kroppen av huset hvis det ikke vil rotere. Se etter en liten plugg som kan settes inn i et tak socket.

•  Fjern den gamle røykvarsler. Hvis huset kom med en vri forlate festeplaten på plass. Svingende dør typer har alle arbeids deler festet til taket plate. Skru løs de to skruene, med en stjerneskrutrekker, langt nok til å vri av hele enheten. Ta ut støpselet hvis det er én.

•  Kjøp en ny røykvarsler av samme modell hvis mulig. Hvis du er i stand til å finne den samme modellen, vil det legge til samme monteringsplate, plugge inn i samme uttak eller passe på de samme monteringsskruene som allerede er installert.

•  Sett på en ny og annerledes modell hvis ønskelig eller nødvendig. Hold monteringsplaten eller takplate mot taket i installasjonsstedet. Sett i festeskruene, ett om gangen. Plasser skruene gjennom hullene og trykk dem inn i taket. Stram med en stjerneskrutrekker.

•  Installer en ny 9-volts batteri hvis detektoren bruker en. Slip batteriet i mellom holdeutstikkerne eller åpne batteriskuffen og legg den inn i det. Batteri skuffer er utformet for å unngå å få røykvarslere uten batterier. De vil ikke lukke uten batteri inni, eller hvis batteriet er plassert med terminalene reverseres. Batteri skuffer kan være vanskelig å lukke, selv med et batteri sitter riktig.

Tips og advarsler


  • Noen brannstasjoner gi røykvarslere bort til besøkende. Innom din lokale brannstasjonen hvis du trenger en ny røykvarsler og kan ikke råd til en.