Hovudside

Årlig Rengjøring

by Walther

Årlig Rengjøring

Du kan jobbe hardt for å holde hjemmet ryddig og rent. Det kan innebære en daglig eller ukentlig rutine som tar seg av rot, søl eller dagligdagse oppgaver som vask retter eller gjør senger. Men rengjøring kan være en mindre hyppig oppgave i noen tilfeller. Det er noen ting du kanskje ikke tenker på som fortsatt må rengjøres minst en gang hvert år. Hvis du tar en titt rundt i huset, youâ € ™ ll sannsynligvis se at minst en eller alle av de mindre åpenbare husarbeid er grunn for sin årlige ren.

Vegger og tak


Du mopp gulvene, tørke støv av møbler, rengjøre vinduer og plukke opp etter barna i en tilsynelatende endeløs syklus hver dag. Men du kan ikke være i stand til å huske sist gang du renset veggene eller taket. Dette er flater som er like flinke til å samle opp skitt og støv som stuebordet eller kontorpulten. Minst en gang hvert år, ta deg tid til å tørke ned vegger, gulvlister og tak i ditt hjem for å holde dem fri for støv og gjøre hjemmet ditt renere og sunnere.

Skjermer og Vindusbehandling


Tenk på den siste gangen du faktisk vasket gardiner eller sprayet av skjermene. Ita € ™ s mulig dette Hasna € ™ t blitt gjort siden du hang gardinene, og skjermene kan fortsatt klumpe opp støv og skitt fra utenfor eksponering fra år siden. Ta deg tid hvert år for å ta ned vinduet behandlinger og vask eller rens dem og deretter sette dem opp igjen.

Bruk denne tiden til å fjerne skjermene fra vinduene, ta dem inn på tunet og spray dem ned med hageslangen. Du kan finne ut at rommet ditt blir mer naturlig lys enn du trodde.

Kjøleskap Coils


Et kjøleskap er en stor forbruker av energi i hjemmet, og det er å jobbe enda hardere med skitne spoler. Kondensatoren spoler er vanligvis plassert enten på baksiden av et kjøleskap eller under bunnen. Dette er de varme spoler som bidrar til å fjerne varmen fra kjølerommet. Når de blir skitne, har de ikke fungerer så godt. Bruk en spiral børste en gang i året for å rengjøre disse spoler å bidra til å kutte ned på elektrisitet apparatet bruker.

Varme og Air Cleaning


Ikke vent et helt år for å endre luftfiltre i varme- og kjølesystemet. Gjør en vane ut av å holde et øye med disse filtrene for å maksimere effektiviteten og redusere overoppheting sjanser. I tillegg, mens filteret er ute, bruke vakuum for å suge ut hele det overskytende støv og smuss fra innsiden av enheten. Tørk også ned på utsiden av HVAC (oppvarming, ventilasjon og air condition) bolig minst en gang hvert år.