Hovudside

Slik feilsøker en Sink Drain

by Walther

Om en vask er drenering sakte, eller du finne vann under vasken kabinettet, må du identifisere problemet raskt. Du må feilsøke avløpet for å avgjøre om en saktegående vask linje er problemet, eller om problemet ligger i hovedhuset linje. Lekker rør krever rask feilsøking før de blir et enda større problem. Feilsøking avløpsrør tar ikke mye tid, men kan spare deg for mye penger.

Bruksanvisning


Feilsøking Slow Drain


•  Kjør vann i andre synker å finne ut om problemet er i hovedavløpet eller bare et individuelt avløp. I en multi-etasjes hus, kjøre vann i nivåene av andre enn det området av sluket i spørsmålet hjem. Hvis problemet er i hovedlinjen, vil andre synker også renne sakte. Ringe en rørlegger til å rengjøre hovedlinjen.

•  Hell en gryte med litt kokende vann ned en saktegående avløp. Saktegående avløp vanligvis resultatet fra fett buildup. Kokende vann vil smelte fett og sende den ned hovedlinjen. Etter avløpet klarner, hell et par flere potter av varmt vann inn i den.

•  Se under vasken og plassere en bøtte under vasken felle pluggen, på bunnen av kurven. Løsne pluggen med en skiftenøkkel og fjerne pluggen fra vasken felle. Vann og slam vil renne fra fellen i bøtte. Stikke en flaske børste inn i hullet og rengjør felle så mye som mulig med børsten. Prøv å flytte noe rusk ut av fellen og inn i bøtte. Sett på pluggen etter rengjøring vasken felle.

Feilsøking Lekkasjer


•  Tørk ned avløpsrør med en ren, tørr klut. Tørk fra bunnen av drenerings kurven til avløpsrøret kommer fra veggen. Vær spesielt oppmerksom på rørforbindelser.

•  Pakk noen papirhåndklær rundt vasken kurv under vasken og hold papirhåndklær med hånden. Spør en hjelper til å plassere pluggen i vasken avløp og fylle vasken med 4 inches av vann. Hvis papirhåndklær bli våt mens lekkasjen tettes, er feil i vasken avløp kurv flens. Du må koble vasken renne kurv og anvende ny rørlegger er kitt.

•  Be din hjelper til å trekke ut bunnpluggen ut hvis du ikke merke noen vann på tørkepapir. Har hjelperen slå kranen på og la vannet renne gjennom rørene.

•  Sjekk alle rørforbindelser for lekkasjer. Du må kanskje gni et papirhåndkle over hver tilkobling for å finne den som lekker. Stram lekkasje i forbindelser med en rørtang. Koble fra tilkoblinger og re-vikle trådene med rørleggers tape hvis det er nødvendig.

Tips og advarsler


  • Vann trenger bare å være litt kokende å smelte fett buildup. Du trenger ikke, det er heller ikke anbefalt, for å bringe vannet til fosskoking.