Hovudside

Slik feilsøker et plutselig tap av trykk i dusjen

by Walther

Slik feilsøker et plutselig tap av trykk i dusjen

Å være i dusjen er en elendig tid for vanntrykket å slippe, så det er viktig å søke ut årsaken til problemet, slik at det ikke skjer igjen. Lavt vanntrykk vil føre til at volumet av vann per minutt for å redusere, som fører til dårlig ytelse av dusjhoder og andre enheter som er avhengige av jevn vanntrykk. En plutselig tap av vanntrykk i dusjen har flere mulige årsaker, så du må sjekke dem alle for å være sikker på hvor problemet kommer fra.

Bruksanvisning


•  Slå dusjen på, ved hjelp av en blanding av både varmt og kaldt vann.

•  Sjekk å se om noen andre enheter i huset bruker vann mens dusjen er på. Dette omfatter toaletter, kraner, sprinkleranlegg, vaskemaskiner og oppvaskmaskiner.

•  Slå av alt som bruker vann. Dette inkluderer å endre noen automatiske sprinkleranlegg timere å kjøre i tider når dusjen ikke er normalt i bruk. Sjekk dusjen for å se om trykket har blitt restaurert.

•  Sjekk med din lokale vann utility leverandør hvis trykket ikke har blitt restaurert etter å slå av alle vannbrukende enheter. Ofte vil et verktøy fortelle deg om det er vedlikehold i området, nybygg eller et problem som kan være årsaken til trykkstøt.

•  Koble fra et kalkfilter, hvis du har en, ved å vri omløpsventilen på toppen av mykner å tillate vann å omgå mykner. Hvis dusj ytelse blir bedre, kan det være en blokkering i mykner.

•  Koble fra sedimentfilter på hoved vannlinjen, hvis du har en, ved å vri omløpsventilen på filteret. Trekk ut filteret for å se etter blokkeringer eller et skittent filter. Hvis det ser skitten ut, kast filteret og sett inn et nytt før du slår omløpsventilen tilbake til på-posisjon.

•  Kontroller hver toalett i huset for å se om noen flappers står fast. En stakk flapper vil føre til en hvesende lyd som fylleventilen fyller tanken med vann kontinuerlig. Hvis det er en fast flapper, fjern toppen av tanken og trekke opp på flapper kjeden før senk den tilbake på plass. Flapper bør korrigere seg selv og stoppe lekkasjen.