Hovudside

Slik Care for et tre som ikke Blooming

by Walther

Slik Care for et tre som ikke Blooming

Det er mange grunner til at et tre ikke er blomstrende. Det kan lide av et angrep av noe slag. Det kan også være plantet i en uegnet sted, har for mye død (uproduktive) tre eller trenger et løft i form av vann eller gjødsel. Diagnostisere problemet er vanligvis vanskeligere enn å behandle den. Men med spesiell oppmerksomhet til treet, dets vekst vaner, og planting sted, kan du finne problemet og løse det.

Bruksanvisning


•  Se over de tre grener for tegn på sykdom eller skadedyrangrep. Noen trær er rammet med pulveraktig mugg, cankers, lilla prikker på bladene, skabbete frukt eller infiserte dekkbladene. Infestation kan være sakte redusere blomst utvikling. Påfør et soppmiddel, å følge instruksjonene på etiketten.

•  Fjern syke eller svake grener. Skjær dem nær forbindelse de deler med andre tre. Gjør et rent kutt i en vinkel, like utenfor greinkragen (hovne delen av bark).

•  Samle en jordprøve. Grave hull rundt planting beliggenhet, nær til treet. Gjør dem seks inches dyp og samle en liten mengde av jord fra sidene av hvert hull. Kombiner jorda i en plastbøtte og legg en liten bit i en forseglet plast baggie. Sende den til et lokalt universitet eller samarbeidende forlengelse lab for testing.

•  Sammenlign jord pH med behovene til treet. Vanligvis, furutrær vokser best på sure jordsmonn; hardtre liker litt surt til nøytrale jord. Ifølge Mississippi State University, dogwoods trives i 5 til 8 pH, elv bjørk foretrekker 4,5 til 6, og rød lønn vokse i 4.4 til 7.5 pH.

•  Gjør jord endringer rundt treet, i henhold til testresultatene. Endre sur jord med hydrert kalk og alkalisk jord med bakken stein svovel. Hvis du vokser et tre i feil type jord, som kan forklare hvorfor det ikke er blomstringen.

•  Ta en håndfull jord. Drenering kan påvirke treet vekst. Hvis dråper vann kommer ut når du klemmer den, er jorda våt. Hvis det bryter ut i klumper eller er sand følelse, er det tørr jord. Sammenlign jordtype til behovene til treet. Legg kompost for å gjøre tørr jord mer fruktbar og legge sand til våt jord.

•  Transplant treet hvis plasseringen ikke gir den nødvendige sollys eller om jordas drenering er et stort problem. Grav et par meter fra trestammen, for å unngå rot masse. Arbeid rundt treet i en sirkel, løsne jord med spade som du går. Løft treet ut og bære den til et bedre egnet sted for planting.

•  Gjødsle treet tidlig på våren før vekst starter eller i høst, en måned etter det første drapet frost, for å oppmuntre blomstringen. Gi treet 2 til 4 kg. av komplett gjødsel (per 1000 kvadratmeter), søkt rundt stammen, men ikke røre den. En mengde på 1/2 til en kopp 10-10-10 maten er tilstrekkelig for små trær.

•  Vann treet hvis det er blad wilt eller andre tegn på deprivasjon. Ikke la vann til basseng rundt basen, eller treet kan lide rot råtne. Trær gjøre det bedre med lange, dype vanning i motsetning til korte, hyppige seg.